Informații zi de zi

Replici dure între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. Războiul divelor continuă! Cum se atacă vedetele: „Decât săracă și proastă…”

Claudia Pătrășcanu a pornit un nou război între ea și Bianca Drăgușanu. Cele două dive și-au aruncat vorbe grele, iar războiul continuă și pe rețelele de socializare, unde nu au făcut rabat de la jigniri dintre cele mai grosolane.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu a explodat din nou. După o perioadă scurtă în care fiecare și-a văzut de viață, iată că artista nu s-a putut abține și a declarat, în cadrul unei emisiuni tv, ce crede despre actuala iubită a fostului său soț. Bianca Dărgușanu a fost catalogată ca fiind „desfrânată, un exemplu negativ, ieftină și falsă” de către cântăreață, iar diva nu a putut rămâne indiferentă la jignirile aduse.

Războiul cuvintelor dure continuă între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu
Ca replică, Bianca Drăgușanu a insinuat că rivala sa, Claudia Pătărșcanu, ar suferi de depresie, sărăcie și frustrare, transmțând un mesaj direct și acid ca o săgeată înmuiată în otravă, care nu lasă nici un loc de interpretări.

„Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Şi asta chiar dacă a fost pandemie. Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Este foarte urât ce face”, a spus Bianca Dărgușanu pentru SpyNews.ro.

Însă replicile tăioase nu s-au oprit aici, ci au continuat pe rețelele de socializare. În timp ce Claudia a continuat seria acidă cu un apropo destul de neplăcut la adresa Biancăi: „Unele după anumite sume de bani primite, devin moraliste. Mai bine sărac, dar curat”, blondina a spus scurt și la obiect, dar parcă mult prea direct, cu intenția, probabil, de a o pune la punct pe fosta soție a actualului său partener, Gabi Bădălău: „Decât săracă și proastă, mai bine realizată și fericită”.