Informații zi de zi

Vulpița, apariție spectaculoasă la piscină! Cum a fost suprinsă soția lui Viorel Stegaru în plină zi: „Căldură mare afară…”

Vulpița a suprins pe toată lumea cu o apariție de zile mari! Fanii au reacționat imediat la fotografia postată de Veronica.

Vulpița a ajuns dintr-o fată normală din satul Blăgești, o femeie în toată regulă la Capitală. În ultima perioadă, soția lui Viorel are doar apariții de senzație, fapt care demonstrează că îi priește viața la Bucureși. Veronica a postat astăzi o fotografie de la piscină, iar fanii au reacționat imediat la ceea ce au văzut.

Vulpița, apariție de senzație la piscină
În ultima perioadă, soția lui Viorel Stegaru e din ce în ce mai activă pe conturile de socializare. De cele mai multe ori, aceasta postează detalii legate din viața ei plină de suprize. Astăzi, cunoscuta vedetă s-a pozat la piscină într-o ipostază de zile mari! În fotografie se poate observa faptul că aceasta este foarte bucuroasă că a ieșit din carantină, după ce a stat timp de două săptămâni izolată la domiciliu. Pe lângă acest lucru, Veronica s-a lăsat fotografiată la marginea piscinei, cu părul ud și îmbrăcată de vară. În dreptul imaginii, ea a scris următorul lucru.

„Căldură mare afară. Cum vă răcoriți? Vă place promo-ul de la melodia TUGA? Îl găsiți la mine pe YouTube “Veronica Vulpita Oficial”, a scris Veronica pe Instagram.

Veronica, dans seducător pentru Jador
În urma unui videoclip postat de Jador pe contul lui de Youtube, cele trei vedete apar împreună și pare că se simt foarte bine. La un moment dat, Vulpița a făcut un gest cu totul neașteptat. Ajutată de soțul ei, aceasta s-a urcat pe scaunul unde stătea Jador și a început să danseze pentru el! În plus, femeia a încercat pe cât posibil să danseze cât mai senzual pentru cântăreț. Artistul a reacționat imediat și i-a spus Vulpiței „Stai, nu îmi pune fusta in cap!”.

Vulpița, dans seducător pentru Jador
În ultimul videoclip postat de Jador pe canalul lui de Youtube, cele trei vedete apar împreună și pare că se simt foarte bine. În culise, Vulpița și soțul ei dansau, iar la un moment dat Jador a decis să se simtă și el bine alături de soții Stegaru. Deși la început, artistul a fost destul de timid, cu timpul, aceasta a început să se alăture dansului, ba chiar mai mult, arunca cu bani pentru Vulpița.

La un moment dat, Veronica a făcut un gest neașteptat. Ajutată de Viorel, aceasta s-a urcat pe scaunul unde stătea Jador și a început să danseze pentru el! Nu oricum, ci cu rochia care zbura peste tot. În plus, femeia a încercat pe cât posibil să danseze cât mai senzual pentru bărbatul din fața ei. Cântărețul a reacționat imediat și i-a spus „Stai, nu îmi pune fusta in cap!”. Ulterior, bărbatul i-a dat niște bani lui Viorel Stegaru pentru a o da jos pe soția lui, care părea că se simte foarte bine. Toată scena a fost filmată și postată pe contul de Youtube al lui Jador.