Informații zi de zi

În ce zodie sunt născuți majoritatea miliardarilor lumii. E semnul zodiacal care trage la bani

Potrivit unui studiu recent al celebrei reviste Forbes, s-a aflat în ce zodie au venit pe lume cei mai bogați oameni.

Spune-mi în ce zodie te-ai născut, ca să-ți spun cât de bogat vei fi în viață. Iată ce spun astrologii.

În ce zodie sunt născuți majoritatea miliardarilor lumii. E clar că acest semn zodiacal trage la bani
Studiul a scos în evidență faptul că 27 dintre miliardarii lumii fac parte din zodia Balanței. Din această listă fac parte Ralph Lauren, Ștefan Persson, Liliane Bettencourt și Alice Walton. Și Peștii sun extrem de norocoși la bani, miliardarii veniți pe lume în această zodie situându-se pe locul doi în topul celor mai bogați.

E vorba de 22 de persoane, printre care Bernard Arnault, Rupert Murdoch și Michael Dell.

Pe de altă parte, Racul, Taurul și Leul sunt semnele cu câte 20 de miliardari. Este vorba de locul al treilea în top. Richard Branson și Elon Musk sunt Raci convinși, iar Mark Zuckerberg și David Koch, Tauri cărora nimic nu le stă în cale. De asemenea, Larry Ellison și Serghei Brin, născuți în zodia Leului nu pot fi înfrânți.

16 miliardari sunt Scorpioni
Nici semnul Scorpionului nu se face de râs, pentru că a dat lumii 16 miliardari celebri. Din rândurile acestor fac parte Laurene Powell Jobs, Wang Jianlin și Bill Gates. Gemenii și Berbecul fac și ei cinste zodiacului, cu un număr de 15 miliardari, cel mai clar exemplu fiind Jim Walton și David Thompson – Gemeni, Steve Ballmer, Amancio Ortega și Mukesh Ambani- Berbec.

8 Săgetători celebri
În topul miliardarilor se înscriu și cei născuți în zodia Vărsător și Fecioara, în număr de 12, printre care Michael Bloomberg și Paul Allen, Warren Buffet și Jack Ma, fondatorul celebrului AliBaba. Opt dintre cei mai bogați oameni de pe planetă sunt Săgetători, iar printre ei se află Simon Reuben și Abigail Johnson. La egalitate cu Săgetătorul se află Capricornul, tot cu 8 nume extrem de cunoscute. Iar miliardarul Jeff Bezos se numără printre aceștia.