Informații zi de zi

Un călugăr misterios a făcut previziuni tulburătoare. „La mică distanţă de Bucureşti, din dărâmăturile trecutului, se va înălţa prima capitală a lumii unite”

Era cunoscut ca și părintele Alexandru, iar predicțiile acestuia au tulburat omenirea.

Însemnările sale au fost găsite în 1985 de sora Veronica, într-un dulap împrăfuit. Ce a lăsat omenirii părintele Alexandru.

Un călugăr misterios a făcut previziuni tulburătoare. „La mica distanţă de Bucureşti, „din dărâmăturile trecutului” se va înălţa prima capitală a lumii unite”
Părintele Alexandru se numără printre cei care au făcut previziuni șocante despre România, dar și despre întreaga omenire. Era cunoscut ca și călugărul misterios și se știe despre el că a trecut la Domnul în anul 1955, iar ultimii ani i-a petrecut într-o garsonieră din București, care i-a fost pusă la dispoziție de o credincioasă.

Despre sfinția sa nu se cunosc prea multe, însă se cunoaște faptul că a fost închis pe vremea comunismului. După ce a fost eliberat însă, acesta nu a mai fost primit în rândul clericilor bisericii. Chiar și așa, oamenii se duceau în număr de mare la el, iar părintele i-a primit cu multă dragoste. Însemnările sale au fost găsite în 1985 de sora Veronica.

Rusia se va prăbuși
Părintele Alexandru a vorbit că Rusia se va prăbuși, dar poporul rus se va elibera doar datorită credinței. De asemenea, el a spus că românii se vor răscula, după ce au văzut drapelul sfârtecat. Nu în ultimul timp, sfinția sa a prezis și atentatele de la 11 septembrie din America.

România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia
“În curând, pământul va arde, punându-se în joc cele mai nimicitoare arme din istoria omenirii, iar un sfert din omenire va muri(…). Turcia va pieri în cea mai mare parte, Spania de asemenea, iar multe dintre insulele de pe glob vor fi căutate în zadar. Cetatea Vaticanului va fi ameninţată, dar nu atacată. Palestina va fi prădată, dar nu de război.

La mica distanţă de Bucureşti, „din dărâmăturile trecutului” (Târgovişte) se va înălţa prima capitală a lumii unite, iar centrul ei administrativ şi spiritual se va numi „Noul Ierusalim”. România va interzice, pe teritoriul său, vrăjitoria, fumatul şi beţia. Cei care înjură de cele sfinte vor fi pedepsiţi prin lege, iar duminicile şi zilele de sărbătoare vor fi riguros respectate”, ar mai fi spus părintele.

sura: retetesivedete.ro