Informații zi de zi

Invazie de şerpi în Bucureşti! Scara unui bloc, plină de reptile. Oamenii se tem să mai stea în apartamente

Incredibil! Este invazie de șerpi într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. Locatarii se tem să nu le pătrundă reptilele și în apartamente, după ce au descoperit foarte multe și în grădină. Unde mai exact se întâmplă acest lucru?

Un locatar dintr-un bloc ce aparține de sectorul 3 al Bucureștiului a postat pe Facebook câteva imagini cu mai mulți șerpi ce se aflau în grădină, dar și în scară. Mai exact, reptilele au fost descoperite în grădina blocului L16 ( scara 5 ) de pe strada Jean Steriadi.

Șerpii din grădina unui bloc din București se înmulțesc

Potrivit martorilor, şerpii s-au şi înmulţit deja formând un adevărat cuib. Cei mari sunt de doi metri, iar oamenii se tem ca nu cumva aceştia să ajungă şi în apartamente. Sunt însă şi voci care spun că aceştia sunt buni pentru că vânează rozătoarele.

Un bărbat care locuiește în blocul din sectorul 3 al Capitalei a surprins şarpele şi a postat imaginile pe Facebook, alături de mesajul: „Este plin de șerpi în grădina blocului. E posibil așa ceva? Este plin de șerpi în grădina blocului L16 ( scara 5 ) de pe strada Jean Steriadi”.

Din fericire, specialiştii spun că nu este vorba de un şarpe veninos. Reptila este una de apă sau de grădină nepericuloasă. Şarpele a fost văzut chiar la intrarea în scară, oamenii cred că a intrat în bloc în momentul în care a găsit uşa imobilului deschisă ca să se aerisească scara.

Șerpii și-au făcut cuib în blocul din București

Se pare că nu este singurul şarpe pe care locatarii din bloc l-au văzut în ultima vreme. O femeie susţine că a văzut doi şerpi mai mici, cel mai probabil în zonă există şi un cuib. Cunoscătorii acestor reptile mai spun că la o întâlnire cu un șarpe să nu interacţionăm cu el, pentru că nu se știe natura acestuia, dacă este unul periculos sau nu.

SURSA CANCAN.RO