Informații zi de zi

Irina Loghin arată că are suflet mare. Ce a făcut pentru doctorița care a salvat viața unei actrițe îndrăgite

Irina Loghin a demonstrat de multe ori că are un suflet mare. Ultimul gest incredibil pe care l-a făcut a fost pentru doctorița care a salvat viața unei actrițe îndrăgite de la noi. Care este gestul făcut de vedeta muzicii populare și pentru cine, vedeți în rândurile de mai jos.

Irina Loghin, gest incredibil pentru medicul care i-a salvat viața prietenei ei. Ce a putut să facă artista de muzică populară
Doamna muzicii populare Irina Loghin are un suflet uriaș. Actrița Marinela Chelaru din grupul umoristic ”Vouă” a povestit, în exclusivitate pentru Playtech.ro, cum a ajutat-o Irina Loghin să o răsplătească pe doctorița care a operat-o la inimă, salvând-o astfel de la moarte, și care urma să se mărite.

Nu mai este niciun secret că artiștii de muzică populară au tarife de 1.000-1.500 de euro, pentru un recital de 45 de minute, însă mai sunt printre ei câte unii care o fac gratis, atunci când trebuie.

Irina Loghin, impresionată de problemele Marinelei Chelaru
Irina Loghin a fost atât de impresionată de problemele de sănătate cu care s-a confruntat Marinela Chelaru, în urmă cu 3 ani, încât atunci când actrița a rugat-o să cânte la nunta doctoriței ei, aceasta nici că a stat pe gânduri, fiind prezentă prima la eveniment.

”Doctorița care m-a operat la inimă, după ce una dintre vene se necrozase și riscam să mor, se pregătea de nuntă, acum trei ani, după intervenția mea chirurgicală. Mi-a povestit de petrecere, dar și că și-ar dori ca la nuntă să cânte Irina Loghin, artista ei preferată. Atunci, am pus la cale o surpriză”, a spus Marinela Chelaru pentru sursa citată.

Irina Loghin a ridicat toți mesenii în picioare
Marinela Chelaru a povestit totul despre acea petrecere, care a fost una de neuitat și la care Irina Loghin a susținut un recital, ridicând mesenii în picioare.

”Am rugat-o pe doamna Irina Loghin să mă ajute să mă revanșez față de doctorița mea, care m-a întors din moarte, însă am specificat că nu am bani să o plătesc, căci trăiesc de pe o zi pe alta. Dânsa a spus da, dar nu credeam că o să vină, știind câte alte contracte are. A apărut la ora stabilită, a cântat nu doar 2-3 piese, cât o rugasem, ci aproape o oră.

Mireasa, impresionată de spectacolul oferit de Irina Loghin
A fost aplaudată, iar doctorița mea, care era mireasă, era atât de fericită! Mirii au plâns! Iar la plecare, când am petrecut-o cu toții, Irina Loghin s-a întors către doctoriță și i-a spus, pe un ton blând: Vă rog să aveți grijă de Marinela, să fie bine!. M-a impresionant atât de tare! Irina Loghin este o femeie cu suflet mare”, a mai declarat Marinela Chelaru, pentru Playtech.ro.