Informații zi de zi

Noi detalii bombă despre trecutul tumultuos al Corinei, amanta lui Reghecampf. Scandalul uriaş în care a fost implicată în urmă cu câţiva ani cu un reporter

În aceste zile se vorbește dinc e înce mai intens de noua relația dintre Laurențiu Reghecampf și mai tânăra sa parteneră, Corina Caciuc. Relația celor doi a devenit oficială, după ce Reghecampf publica primele poze alături de aceasta. Scandalul este și mai mare, având în vedere că speculațiile de până acum, referitoare la o posibilă relație extraconjugală, au devenit realitate. În același timp, spun surse apropaite noulu cuplu, Corina ar fi deja gravidă, și că cei doi s-ar fi mutat deja împreună la Craiova.

Laurențiu Reghecampf a oficializat relația cu Corina Caciuc
La puțin timp după anunțul divorțului, Laurențiu Reghecampf a decis să facă oficială relația sa cu mai tânăra Corina Caciuc. Celebrul antrenor publica câteva poze în care apare alături de Corina, tânăra sa parteneră, pe care spun surse apropiate ar fi cunoscut-o prima dată în Dubai. Ulterior cei doi au mai fost văzuți împreună în câteva vcanțe exotice din Grecia.

Până la acest moment nu se știa clar cine este noua parteneră a viitrului fost soț al Anemaria Prodan. Ceea ce se știe acum, însă, sunt informații, cel puțin controversate. Originară din Deva, tânăra și-ar fi câștigat notorietatea într-un concurs de hostess, și are venituri dinrt-un posibil salon de înfrumusețare.

Noi detalii din trecutul noii iubite ies la iveală
Dar se pre că noi detalii ies la iveală despre trecutul tumultuos al Corinei, amanta lui Laurențiu Reghecampf. Pe lângă dezvăluirile incendiare apărute în urmă cu câteva zile în presă despre faptul că ar fi fost escortă şi ar fi lucrat la video chat, un alt scandal în care a fost implicată noua iubita a lui Reghe în trecut a ieşit la iveală.

Potrivit ziare.com, Corina l-ar fi acuzat pe un reporter de la OTV că ar fi violat-o. Nu se știe clar cine este reporterul în cauză, dar informațiile ar fi reale, conform publicației amintite. Mai mult de-atât, respectivul reoorter ar fi declarat că nu este adevărat și că la acel moment Corina Caciuc ar fi lucrat într-o casă de toleranță din Viena.

”Tocmai ce am început să primesc zeci de poze”
După apariția pozelor, Anamaria Prodan, fosta soție a antrenorului, a demarat o amplă anchetă pe contul ei de instagram. Conform acesteia ar fi primit mai multe informații bombă din trecutul acesteia, despre care spune că nu sunt tocmai bune.

,,Ce noroc aveți cu mine, dragi jurnaliști. Vă chinuiți de atâta vreme să găsiți ‘diva care seamănă cu mine’ și e amanta soțului meu. La sex și puțin de sub gleznă în jos. Vă tot întrebam dacă aveți dovezi, dacă știți cine este. Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri.

Deci, duduia aceasta care pretinde că este iubita lui Reghe și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gură de aur. Mâine luam primul suspect Corina Caciuc cu nume de scena Bilcon (…) De ce facem asta ? Pentru că soțul meu Reghecampf cum am spus mereu nu poate sa decada sa si facă de ras familia si sa fie huiduit pe stadioane ! Căci el, Reghe, e soarele si promotorul familiei !”, scria Anamaria Prodan pe Instagram.