Informații zi de zi

Mama a mers să cumpere o jucărie pentru fiul său care-și rupsese piciorul, dar a găsit printre rafturi un bilet lipit cu bandă adezivă de o jucărie. Când a văzut ce scria pe acea bucată mică de hârtie, i-a stat inima și a izbucnit în lacrimi

Bonita Ortega a mers recent într-un magazin de jucării pentru a cumpăra ceva pentru fiul său, dar acolo i s-a întâmplat ceva foarte ciudat, iar acest eveniment îi va aminti mereu despre cât de prețioasă este viața. Iată ce i s-a întâmplat.

Nixon, fiul în vârstă de doi ani al Bonitei, își rupsese piciorul, iar mama voia să îl mai înveselească puțin cu o jucărie. Nixon iubește filmul ,,Cars”, așa că a mers direct la secțiunea din magazin unde se vindeau jucării care aveau legătură cu acest film. Dar cât timp era acolo, a văzut ceva care i-a atras atenția.

Pe raft era lipit cu bandă adezivă un plic, iar Bonita putea vedea că era ceva scris pe el, așa că, de curiozitate, s-a apropiat și a citit următoarele cuvinte:

,,Vă rog să folosiți acești bani pentru a cumpăra ceva în memoria fiului nostru, Henry, care pe data de 2 martie 2017, ar fi împlinit 4 ani”.

Femeii nu-i venea să creadă și s-a uitat imediat în jur pentru a-și da seama dacă persoana care scrisese acel bilet era încă acolo: ,,M-am uitat în jur neîncrezătoare, plină de tot felul de emoții, am început imediat să plâng, erau lacrimi dulci-amărui. Mă durea ce s-a întâmplat în familia lui Henry, dar eram atât de recunoscătoare că fiul meu, Nixon, îl va putea onora pe acest băiețel dulce”, a scris femeia pe Facebook.

Bonita a luat banii și i-a cumpărat lui Nixon un garaj din filmul ,,Cars”. Băiatul a fost incredibil de fericit și s-a jucat cu el non-stop de când l-a primit: ,,Aș vrea să mulțumesc personal părinților lui Henry și să le spun cât de recunoscătoare sunt pentru gestul lor minunat”, a mai scris Bonita.

De când această mamă a postat întâmplarea pe Facebook, postarea ei a primit peste 34.000 de like-uri. Sperăm ca părinții lui Henry să o fi văzut și să fi aflat că memoria lui Henry a fost onorată, iar acest lucru să le fi oferit o alinare.