Informații zi de zi

Unde și-a dus Mihaela Borcea iubitul în vacanță? A defilat în cel mai mic costum de baie

Mihaela Borcea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei. Acum, fosta soție a lui Cristi Borcea a plecat într-o vacanță exotică alături de partenerul ei.

Unde și-a dus Mihaela Borcea iubitul în vacanță? A defilat în cel mai mic costum de baie
Mihaela Borcea se distrează de minune în Zanzibar, acolo unde a plecat alături de iubitul ei, Sorin Rap, bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de fostul soț.

Cei doi au plecat împreună cu câțiva prieteni în Zanzibar, acolo unde pare să se simtă extrem de bani. Ea a postat și o fotografie alături de partenerul ei.

Chiar dacă e trecută de prima tinerețe, Mihaela Borcea se distrează ca la 20 de ani. De altfel, fosta soție a lui Cristi Borcea pare să se simtă de minune în corpul ei.

La 51 de ani, ea este mai îndrăgostită ca niciodată. Sorin Rap a fost șoferul ei, iar cei doi au ajuns acum să aibă o relație.

„Nu sunt angajat permanent, dar atunci când doamna are nevoie de mine mă cheamă, iar dacă am timp o servesc. Am nevoie de bani ca să-mi întrețin copiii. Mai am un job, iar ăsta este al doilea”, spunea bărbatul, la vremea când lucra pentru Mihaela Borcea.

Mihaela Borcea, îndrăgostită la 51 de ani
Ea a divorțat de soțul ei în 2011, după mai bine de 20 de ani de căsătorie cu Cristi Borcea, alături de care are trei copii, Patrick, Michael Angelo și Antonia Melissa.

Mihaela Borcea a fost acuzată că i-a stricat căsnicia lui Sorin Rap. Fosta soție a acestuia a acuzat-o pe doamna Borcea că ar fi motivul destrămării căsniciei sale.

Mihaela și Sorin sunt împreună de aproximativ 3 ani. Pe de altă parte, Cristi Borcea și-a găsit liniștea alături de Valentina Pelinel.

Cei doi au împreună trei copii, pe Milan și cele două gemene, Indira Maria și Rania Maria. Și afaceristul a plecat într-o vacanță alături de copiii lui și de Valentina Pelinel.

Ce spune Valentina Pelinel despre rolul de tată al lui Cristi Borcea
Cei doi au sărbătorit majoratul Melissei în Turcia, fata de 18 ani pe care Borcea o are cu Mihaela.

“Cristi este un tată excelent și se vede experiența lui, deoarece cu Milan comunică și se conectează așa de ușor. Au activități preferate pe care le fac doar ei, joacă fotbal, merg la pescuit, grădinăresc, merge la birou cu tati și îi văd cum se construiește între ei o echipă, o relație specială doar a lor.

E normal să fie așa, și îi încurajez mereu, deoarece îmi doresc că Milan să aibă un reper masculin puternic… Fiecare dintre noi găsește moduri diferite să petreacă timp de calitate cu copiii. Amândoi îi răsfățăm și simțim nevoia unor activități diferite cu fiecare părinte.

Ne jucăm și împreună și separat, dar, în mod natural, copiii sunt mai cooperanți cu tatăl. De multe ori el abia așteaptă să ajungă acasă ca să prindă copiii înainte de culcare”, povestea Valentina Pelinel.