Informații zi de zi

Medicul Monica Pop critică autoritățile: „Eu nu am crezut că vine un val 4, pentru că am văzut că nu făcea nimeni niciun fel de pregătiri”

Medicul oftalmolog Monica Pop a declarat vineri că autoritățile nu s-au pregătit suficient pentru apariția valului al patrulea al pandemiei.

Astfel, după ce a afirmat că certificatul verde este doar o măsură politică, Monica Pop a spus, la Antena 3, că guvernanții nu au făcut niciun fel de pregătiri pentru ca valul 4 să nu ducă la o explozie de cazuri de COVID-19.

„Eu nu am crezut că vine un val 4, pentru că am văzut că nu făcea nimeni niciun fel de pregătiri. Şi am zis că asta e ca să sperie populaţia. Nici nu mi-am putut imagina. Am zis că nu poate să ştie cineva că vine valul 4 şi să nu facă nimic. Nimic înseamnă stoc de medicamente, stoc materiale sanitare, revigorarea spitalelor de campanie care nu au folosit nimănui şi sunt făcute pe banii oamenilor din ţara asta.

Înseamnă dotarea lor cu personal, pentru că asta cu lipsa de personal nu e adevărat. În ce sens? Puteau foarte bine să pună niște medici consacrați acolo, infecționiști, epidemiologi, 30 de rezidenți care să execute ceea ce spun ei. Rezidentul e medic, nu e student, deci puteau foarte bine să rezolve. Nu au făcut nimic. Vreau să știu cu ce s-au pregătit. Cu nimic! Spunea domnul Cîțu acum că cei care n-au pregătit valul 4, dar el nu a erijat în șeful campaniei pentru boala asta?”, a declarat Monica Pop.

Toate numele din grupul tehnico-științific al CNSU care au votat, în unanimitate, ca școlile să funcționeze indiferent de incidență
Monica Pop: Toți vaccinații se pot infecta și pot transmite boala
Medicul Monica Pop a declarat recent că toți cei vaccinați se pot infecta și pot transmite boala, iar pandemia trece doar dacă vaccinarea este însoțită de testarea în masă.

„Toți vaccinații se pot infecta și pot transmite boala. Nu va trece niciodată această pandemie dacă nu se însoțește vaccinarea de testare. Aceasta este singura modalitate de a vedea dacă un om este bolnav sau nu”, a spus Monica Pop.

Potrivit medicului oftalmolog, mulți dintre cei care sunt vaccinați nu știu dacă sunt, sau nu, infectați.