Informații zi de zi

Mesaje ce te copleșesc! Două vieți pierdute într-o secundă. Tânăra avocată care a murit după ce a căzut de la etaj avea un bebeluș în pântece

Detalii noi despre tânăra avocată care a murit după ce a căzut în gol de la etaj. Apropiații ei spun că aceasta era însărcinată și aflase recent că urma să devină mamă. Duminică, 20.06.2021, medicii legiști i-au făcut necropsia tinerei, iar acum se așteaptă rezultatele pentru a stabili ce s-a întâmplat. Cert este că este nevoie de multiple analize pentru ca oamenii legii să stabilească ce s-a întâmplat în noaptea de vineri spre sâmbătă

Detalii ce-ți fac pielea de găină. Tânăra din Iași care a căzut de la etaj, avocată de profesie, avea un bebeluș în pântece. Asta spun apropiații ei, iar acest lucru urmează să fie confirmat de medicii legiști care au efectuat necropsia în cursul zilei de duminică, 20.06.2021. Monica Cioată era frumoasă, avea planuri mari de viitor și urma să devină mamă.

Pentru toți cei care o cunoșteau, vestea morții ei a căzut ca un trăsnet. Nimeni nu se aștepta ca Monica să se stingă atât de brusc. Acum, moartea tinerei este învăluită în mister. Oamenii legii vor să afle dacă a fost vorba despre un accident, despre sinucidere sau despre o crimă. În orice caz, ancheta este destul de grea. Motivul este simplu. Există doar mărturia iubitului ei. Acesta susține că tânăra s-a dezbrăcat și a sărit în gol, însă anchetatorii nu îl cred în totalitate. Au sigilat ușa apartamentului în care ea a locuit împreună cu iubitul și așteaptă rezultatele de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași.

„Sper că îți vei găsi liniștea alături de ai tăi îngeri”
Până la finalizarea anchetei este cale lungă. Pe rețelele de socializare, mesajele de adio curg. O fostă colegă a postat un mesaj de-a dreptul emoționant.
Nu este singurul mesaj postat pe pagina tinerei. Zeci de prieteni și-au luat adio de la ea așa cum au putut. Vă reamintim că la finele săptămânii trecute, tânăra de 26 de ani, avocată în cadrul Baroului Iași, și-a pierdut viața după ce a căzut de la etajul al șaselea al unui bloc din zona Târgu Cucu. Drama s-a petrecut în noaptea de vineri, spre sâmbătă, în jurul orei 4:00. Atunci, autoritățile ieșene au fost alertate cu privire la incident și la fața locului s-au deplasat echipaje medicale și de Poliție. Medicii au declarat decesul avocatei Monica Cioată, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost preluat și dus la IML. În paralel, oamenii legii au declanșat o anchetă, pentru a afla ce a dus la producerea tragediei.

Vecinii au auzit ceartă în apartamentul avocatei
Reporterii cotidianului „BZI” au mers la locul tragediei în dimineața zilei de sâmbătă. În fața scării în care stă iubitul avocatei erau mănuși lăsate în urmă de echipajul medical care a încercat să o salveze pe tânără. De asemenea, o mare pată de sânge era evitată de cei care treceau prin zonă. Un vecin le-a povestit reporterilor „BZI” cum a perceput el ce s-a întâmplat.