Informații zi de zi

Profeția cutremurătoare a lui Arsenie Boca pentru România 2021: ”Spurcăciune peste tot”

Arsenie Boca spunea, în predicile lui, că aproape toţi oamenii îşi vor pierde speranţa în lupta finală care se apropie. Profeția ar fi fost citită dintr-o carte adusă de la muntele Athos.

”În ea, ne-a spus părintele Arsenie, se găseşte descrierea hidrei cu răsuflarea otrăvitoare, care va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică.

Profețiile lui Arsenie Boca: ”Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa”
Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”“Sfântul Ardealului” este, cu siguranţă, unul dintre cele mai importanţi duhovnici ai României. Arsenie Boca a lăsat în urmă preziceri despre ţara noastră care încă îi cutremură pe credincioşi. Acesta a prezis, cu precizie, multe dintre evenimentele importante care au urmat după moartea sa.

”Mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce”
“Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni făcute de Părinte. Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul că ţara se va confrunte cu o puternică emigraţie.
“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. îmi pare rău că sunteţi cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.