Informații zi de zi

Robert Stroescu, fost campion la CSA Steaua, a murit la 28 de ani » Expertiza IML

Robert Stroescu, fost sportiv în cadrul CSA Steaua, secția lupte, a decedat la 28 de ani.

Multiplul campion național la lupte, în probele de cadeți și juniori, retras între timp din activitate, a fost găsit mort într-o fabrica de bere dezafectată din Rahova. Primul titlu major a fost cucerit în anul 2003, la cadeți, la categoria 100 de kg.

Robert Stroescu, ex-Steaua, a murit la 28 de ani
Autoritățile au depistat trupul acestuia la sfârșitul săptămânii precedente, după un apel efectuat la 112 de către o persoană fără adăpost care trecea prin zonă.

Gândul.ro informează că decesul s-ar fi produs în urma unei căderi de la înălțime. Expertiza IML a constatat și că Stroescu era consumator de droguri.

Citeste si…
Un sofer de 21 de ani a murit intr-un grav accident rutier. Tanarul a scapat de sub control masina pe care o conducea

Un accident de circulatie grav s-a produs in dimineata zilei de sambata, 20 februarie, pe DN 19 B, intre localitatile bihorene Sacuieni si Marghita.

Un tanar de 21 de ani a murit dupa impactul masinii pe care o conducea cu mai multi copaci de pe marginea drumului.

Politistii au fost apelati la 112 la cateva minute dupa ora 7.00.

Echipajele medicale l-au descoperit pe tanarul sofer decedat, intins pe sosea. Barbatul a fost proiectat in afara masinii in urma impactului violent.

Cel mai probabil, cred politistii, soferul, care se afla singur in masina, a pierdut controlul autoturismului pe fondul vitezei excesive si a carosabilului umed.