Informații zi de zi

Raluca Pastramă, transformare incredibilă după divorțul de Pepe

Invitată la Antena Stars, Raluca Pastramă a declarat că viața i s-a schimbat extrem de mult după divorț, mai ales că își dorea ca acesta să se încheie departe de viața publică, dar din păcate, s-au făcut multe greșeli.

Fosta soția a lui Pepe a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor perioada după ce s-a terminat procesul de divorț, motiv pentru care a pierdut în greutate mai mult decât și-ar fi putut imagina. Familia ei a fost îngrijorată pentru ea, deoarece starea sa de suferință părea să nu aibă final.

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă.. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri positive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc’, a mărturisit Raluca Pascu la Antena Stars.

În ceea ce privește relația cu fostul soț, Raluca a spus că niciunuia dintre ei nu i-a fost ușor și cu siguranță Pepe nu a vrut să se ajungă aici, însă atât a fost povestea lor.

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Am rugăciuni pentru familie, casă, copii. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege. Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie’, a mai declarat Raluca Pascu.

Foto: Instagram