Informații zi de zi

REACTIA Elenei Marin dupa ce Zanni a fost desemnat castigatorul Survivor Romania 2021! Ce au facut cei doi in fata tuturor concurentilor

Zanni a castigat trofeul Survivor Romania 2021, iar Andrei Dascalu a ratat la mustata Marele Premiu.

Zannidache si-a adjudecat Trofeul Survivor Romania 2021 si Premiul in valoare de 250 000 de lei. Faimosul a reusit sa ajunga in Marea Finala alaturi de Andrei Dascalu care a fost primul concurent care s-a calificat.

Marius Craciun a fost marele perdat al competitiei Survivor Romania 2021. Dupa ce a intrat in posesia Trofeului despre care a declarat ca este foarte greu, Zanni a fost inconjurat si felicitat de toti Faimosii si Razboinicii prezenti in Dominicana in Marea Finala.

Elena Marin, prima reactie dupa ce Daniel Pavel l-a anuntat pe Zanni castigatorul Survivor Romania 2021

„Am vrut să îmi dau ultima suflare pe traseu. Am câștigat primul joc, am simțit că sunt greu de învins. După am intrat cu Andrei la al doilea joc, eram rupt, transpiram stând pe banca, acum că s-a terminat jocul pot să mă victimizez. Am la dureri de mă sparge. Piciorul drept este intact, dar stângul mă doare de mă sparge. Niciodată nu am spus că sunt accidentat, doctorul mi-a spus că o să am dureri mai mari dacă nu îl ascult.

Medicul mi-a dat tratament, dar nu am luat absolut nimic din ce mi-a dat pentru că am avut încredere că mă vindec singur. Mulți mi-au spus că am un corp dezordoat, dar corpul ăsta dezordonat a fost ordonat pe traseu. Mă bucur că l-am julit pe Marius, dar îl respect enorm. Sunt dezamăgit că nu am luat acel colan, dar amândoi sunt demni de ce s-a întâmplat pe traseu.
Mă bucur că au venit toți să ne susțină, mă astepam că mulți să nu vină, credeam că orgoliul este prea mare, unii se cred prea vedete și nu vor veni, dar uite că a venit și Irisha.”

De emoții am transpirat. E greu trofeul, e cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine, trebuie să rescunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape.

Am avut emoții, dar nu de frică, de bucurie. Cumva simțeam acest moment, dar nu știam cum să îmi arăt recunoștințța. Vă mulțumesc din tot sufletul meu, nu că ați pierdut timp, ci că ați câștigat timp alături de mine.”
Elena Marin si Zanni, declaratii surprinzatoare dupa ce Faimosul a castigat Survivor Romania 2021
Elena Marin a avut cea mai frumoasa reactie fata de cel cu care a avut cele mai multe conflicte in cadrul competitiei Survivor Romania 2021 si l-a imbratisat pe Faimos dupa ceremonia de decernare a premiului.

„Mi-am dorit ca cel mai bun sa castige. Zanni are nevoie de acest premiu si il felicit cu aceasta ocazie. Intr-un final trofeul a ajuns la el.”

Reactia lui Zanni nu a intarziat sa apara: „Ano, lasa-ma…Hai, Elena…, a glumit castigatorul Survivor Romania 2021. Sunt convins ca Elena este o fata matura, isteata. Eu chiar am sustinut mereu ca Elena in sinea ei ma apreciaza si crede ca merit. Nu poti sa lasi garda jos pentru ca toti am fost pe cont propriu. Nu o judec pe Elena si cred ca ea crede ca eu meritam asa cum si eu cred ca si altii meritau.”