Informații zi de zi

Un cântăreț de muzică rap a murit la vârsta de 31 de ani, după ce a fost împușcat de 64 de ori

Tragedie în Statele Unite ale Americii! Un rapper, în vârstă de 31 de ani, a murit după ce a fost împuşcat de 64 de ori de către doi bărbaţi. Indivizii l-au atacat pe artist în timp ce acesta ieşea dintr-o închisoare din Chicago, informează Daily Mail.

Londre Sylvester, cunoscut sub numele de scenă KTS Dre, a fost doar una dintre cele trei victime care au murit, sâmbătă, în faţa închisorii Cook County, din Chicago.

Martorii au relatat că doi bărbați înarmați au coborât dintr-un autovehicul și au început să-l împuște pe tânărul cântăreț. Gloanțele l-au lovit pe rapper în față și în piept.

Sylvester a fost transportat de urgență la Mount Sinai Hospital, acolo unde a fost declarat decedat.

O femeie în vârstă de 60 de ani, care ar fi fost alături de cântăreț în momentul incidentului, a fost rănită la genunchi. Aceasta a fost dusă în stare bună la Spitalul Stroger, potrivit poliției americane.

O altă femeie, în vârstă de 30 de ani, a fost atinsă de un glonț pe o parte a faței. Din fericire, și aceasta a scăpat cu viață.

Deocamdată, niciunul dintre atacatori nu a fost arestat.

Londre Sylvester a fost încarcerat pentru că a încălcat condițiile de eliberare, după ce ieșise din închisoare anul trecut.

Citeste si:

Un cântăreț brazilian a murit după ce a căzut de la etaj încercând să se ascundă de soție. De ce fugea

Vedeta braziliană de funk MC Kevin a murit după ce a căzut de la etajul unui hotel încercând să ascundă de proaspăta sa soție că tocmai a avut o partidă de sex în trei cu un modelul și un prieten de-al său.

Cântărețulul în vârstă de 32 de ani, pe numele lui real Kevin Nascimento Bueno, se afla într-un hotel din Rio de Janeiro când s-a întâlnit cu fotomodelul Bianca Domingues, de 26 de ani, și cu prietenul său, Victor Fontanelle, alături de care a început o seară plină de băutură și sex, scrie Daily Star.

MC Kevin era căsătorit de doar câteva săptămâni cu avocata Deolane Bezerra. La un moment dat, un agent de pază l-a anunțat că soția sa îl caută prin hotel, iar cântărețul a încercat să se ascundă pe balconul camerei aflate la etajul 5.

Se crede că a încercat să coboare pe balconul de dedesubt, dar a alunecat și a căzut lângă piscină.

Artistul a fost dus de urgență la spital, dar a fost declarat mort în cursul zilei de duminică.

Modelul Bianca Domingues, care lucrează și ca escort și pozează nud, susține că a fost întrebată dacă vrea să întrețină relații sexuale cu MC Kevin și prietenul acestuia, păstrând însă acest lucru secret față de soția cântărețului.

Femeia spune că cei doi i-au plătit câteva 150 de euro pentru partida de sex în trei.

A avut mai multe probleme cu poliția

MC Kevin a fost un cântăreț popular în Brazilia, cu 8,6 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,8 milioane de ascultători ai pieselor sale înregistrați pe Spotify.

Anterior, a fost subiectul mai multor acuzații aduse de poliție, care includeau inclusiv imagini cu el înjurând agresiv ofițeri, la începutul acestui an.

În 2019 a fost arestat pentru consum de droguri, iar anul trecut a fost denunțat de vecinii săi pentru încălcarea restricțiilor Covid-19.

După vestea morții sale, proaspăta soție a postat o fotografie cu ei doi la nuntă, scriind: „Ești și vei fi mereu dragostea vieții mele, cea mai frumoasă iubire pe care am avut-o, bărbatul care m-a iubit și m-a admirat eu cel mai mult! Du-te cu Dumnezeu, băiete, te voi iubi mereu!”.

Cuplul s-a căsătorit la Tulum, Mexic, pe 29 aprilie.