Informații zi de zi

REACȚIA ILARĂ A UNUI AMERICAN, DUPĂ CE A VĂZUT O GROAPĂ URIAȘĂ ÎN ASFALT, ÎN BUCUREȘTI

Gropile din România au devenit un subiect intens dezbătut în mediul online, mai ales după ce un american a postat un videoclip pe TikTok, în care taxează dur starea șoselelor din București. Turistul și-a exprimat dezamăgirea, iar urmăritorii săi au reacționat imediat.

Cu siguranță, mulți dintre români s-au obișnuit, deja, cu gropile ce apar peste noapte, pe drumurile de la noi din țară, însă, pentru turiști, aceste probleme de infrastructură rutieră sunt de neconceput. Adâncimea unei  gropi ar putea provoca accidente teribile, cum de altfel, s-a întâmplat în nenumrate rânduri.

Cum a reacționat un american care a descoperit o groapă pe străzile din București

Videoclipul postat de turistul străin a strâns foarte multe aprecieri și reacții pe TikTok, după ce a fost prezentată o problemă, foarte mare, cu care se confruntă țara noastră. Bărbatul a descoperit o groapă adâncă în centru Bucureștiului și nu a putut trece pe lângă aceasta, fără să tragă un semnal de alarmă pentru toți cetățenii.

În clipul devenit viral, acesta le explică tuturor că se află în apropiere de o mulțime de clădiri foarte importante din Capitală și că nu este posibil ca nimeni să nu ia nicio măsură. De asemenea, americanul a încercat să măsoare adâncimea gropii, iar piciorul a intrat fără să forțeze, semn că o persoană neatentă ar fi putut avea parte de un accident grav, în cazul în care ar fi călcat în fisura mare din asfalt.

Reacțiile românilor nu au întârziat să apară la videoclipul de pe TikTok. Aceștia au încercat să îi explice turistului că nu este pentru prima dată când apar astfel de gropi și că nimeni nu se va sesiza, decât în momentul în care va avea loc o tragedie.

„Urmează să se extragă gaz de acolo”, „Trebuie să te acomodezi cu România”, „Bun venit în România!”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au văzut videoclipul, până în acest moment.