Informații zi de zi

ROBI DIN LAS FIERBINȚI, PROBLEME CU ADEVĂRAȚII POLIȚIȘTI. CE A PĂȚIT VEDETA PRO TV

Robi este polițistul din serialul ”Las Fierbinți” care a stârnit, de la bun început, zâmbete, oferind imaginea omului în uniformă care nu este întotdeauna stăpân pe el, ascultă și face tot ceea ce îi spune primarul localității și, în general, pare mai mult emotiv decât hotărât. Nu are succes la femei, deși își dorește, iar replicile sale au intrat deja în istoria serialului de mare succes de la Pro TV.

În viața de zi cu zi, Leonid Doni este un om absolut normal și un actor care are un CV bine pus la punct, numai că a ”reușit” să intre într-un contact nedorit cu adevărații oameni ai legii. A fost amendat, la un moment dat, iar ”polițistul” Robi din ”Las Fierbinți” s-a considerat nedreptățit, motiv pentru care a contestat, în instanță, amenda respectivă. Numai că actorul a avut parte de o surpriză, plângerea sa fiind respinsă de judecători.

Anulează plângerea contravențională. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare”, au decis judecătorii, potrivit spynews.ro. Iar sentința a rămas definitivă, actorul renunțând la alte demersuri.

Leonid Doni se află în România de la 14 ani, dar este basarabean la origine. A fost elev al Colegiului Național Dinu Lipatti, iar apoi și-a continuat studiile la Facultatea de Teatru. Actorul își desfășoară activitatea pe scenele din București și din țară de aproape 20 de ani. Înainte să devină cunoscut pentru rolul său din ”Las Fierbinți”, Leonid Doni a avut o apariție în scurt-metrajul „Bucureşti-Wien, 8-15”, în anul 2000. A jucat, alături de o parte din colegii de serial, și într-o altă producție – zece episoade – care se numea „Vine poliţia”.

În 2017, Leonid Doni a fost aproape de nerecunoscut în filmul „The Wanderers/ Vânătorul de spirite”, într-o ipostază surprinzătoare pentru spectatori. Filmul prezintă povestea unui… vânător de spirite din New Orleans (Assante), care vine în Transilvania pentru a descifra misterul unui castel bântuit. Personajul lui Leonid Doni se află într-un spital de nebuni, acolo unde îl are coleg pe cel care deţine informaţiile cele mai importante pentru dezlegarea misterului. „The Wanderers/ Vânătorul de spirite” este o comedie horror cu accente de thriller supernatural, regizată de Dragoş Buliga, cel care regizează şi serialul „Las Fierbinţi”.