Informații zi de zi

Cum arată acum Shiloh, fiica Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt care vrea să devină băiat. Are 14 ani, iar apropiaţii îi spun John

Are 14 ani şi de mică îşi dorea să devină băiat. Este vorba despre Shiloh, fiica lui Brad Pitt şi a Angelinei Jolie. Nu a renunţat la ideea care pe mulţi i-a uimit, chiar şi pe membri familiei, crede cu tărie în ea şi într-o zi, când va fi majoră, probabil va trece la fapte.

Pe 27 mai Shiloh a împlinit 14 ani. Dacă ar locui în România, ar mai avea mai puţin de 4 ani până la majorat, până când va putea lua singură deciziile, până când va putea hotărî ce e mai bine pentru ea, mai ales dacă vrea să facă o operaţie de schimbare de sex. De mică şi-a dorit să fie băiat, nu fată. În 2010, Angelina Jolie uimea cu declaraţiile sale referitoare la fiica sa. De atunci micuţa voia să devină băiat:

„Vrea să fie băiat. Aşa că i-am tăiat părul. Îi place să poarte numai haine baietesti şi se crede unul dintre fraţi.”, spunea ea pentru Vanity Fair. De unde aceste gânduri de mică? Poate din iubirea imensă pe care i-o poartă tatălui ei? Poate vrea să fie ca el? În ciuda faptului că este fiica uneia dintre cele mai elegante femei de la Hollywood, Shiloh nu este genul care să cotrobăie prin garderoba ticsită de rochii haute couture şi pantofi cu toc, aşa cum ar face alte fetiţe de vârsta ei. Ea preferă pantalonii, încălţămintea sport şi pă­rul scurt, fiind de departe o versiune mini me a lui Brad. Un subiect pentru care, nu o dată, toleranta Angelina şi fosta ei soacră, conser­vatoarea Jane Pitt, au avut divergenţe, bunica neînţelegând de ce Shiloh nu este încurajată să poarte rochii şi să-şi lase părul lung. „Sunt rebeli, uneori“, admite Jolie, remarcând că şi mezina Vivienne devine la fel de băieţoasă. „Nu mă deranjează asta. Şi eu am fost rebelă la vârsta lor. Nu m-am schimbat foarte mult de-a lungul timpului. Mi-am păstrat obiceiul de-a lupta până la capăt pentru un lucru şi vreau ca şi ei să facă la fel“, se justifica actri­ţa în In Touch.

Problema nu este, însă, una de look, cât una de comportament. Căci Shiloh, care şi aşa e „fata lui tata“, i-ar fi dat de înţe­les la un moment dat că îşi dorea să stea cu tatăl ei.

Anii au trecut, dar Shiloh are aceleaşi gânduri. Oare o să îşi facă curând operaţia de schimbare de sex? În 2018 se zvonea că ar urma un tratament de schimbare de sex. Este primul copil născut al cuplului şi este posibil ca părinţii să o suţină într-o astfel de procedură. Dincolo de intervenţiile chirurgicale complicate pe care ar trebui să le urmeze, tratamentele hormonale necesare în acest caz ar putea aduce dereglări severe în organismul său încă nedezvoltat.

Cert e că la începutul acestui an, prin primăvară. Shiloh a suferit o operaţie. Nu doar pentru Shiloh a avut emoţii Angelina, ci şi pentru Zaharia. Vedeta nu a vrut să spună cu exactitate ce anume au, însă a mărturisit că ambele au fost operate. Angelina a ţinut să sublinieze că a fost fericită că cele două fiice s-au ajutat una pe alta în timp ce au fost în spital. “Am petrecut ultimele două luni intrând şi ieşind de la chirurgie cu fiica mea cea mare, Zahara. Şi, în urmă cu câteva zile, sora ei, Shiloh, a fost supusă unei operaţii la şold”, a scris actriţa într-un text.