Informații zi de zi

Rune Mihai Voropchievici, săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Schimbări majore pentru zodia Vărsător

Rune Mihai Voropchievici. Faimosul numerolog de la Antena 3 a transmis cum va fi perioada următoare pentru zodii.
Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru săptămâna 4-10 iulie 2022

Berbec

Este o săptămâna în care ar putea pregăti un adevărat uragan. Are chef de ceartă, de conflicte, dar cei din jur încearcă să îl tempereze.

Taur

Taurii au un dublu mesaj, acela de a se relaxa. Aceștia nu trebuie să își mai facă griji din cauza unei persoane care are probleme de sănătate, a spus Mihai Voropchievici la emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Gemeni

Trebuie să lași la o parte grijile și tot ceea ce ține de trecut. Urmează o săptămâna nemaipomenită, a anunțat numerologul Mihai Voropchievici.

Rac

Racii trebuie să aștepte o schimbare importantă în ceea ce privește viața lor de acasă, de familie. Sunt vești bune!

Leu

Pentru Lei, s-au terminat toate necazurile și ar putea începe o viață nouă. „Renaștere în planul disponibilităților fizice”, a spus el.

Fecioara

Fecioara se grăbește mult în această săptămână. Ai putea avea parte de surprize destinate ție, doar dacă aștepți. Cine nu așteaptă, nu primește!

Balanță

Cineva îți poate face un dar, este o persoană care încă se gândește la tine, a mai transmis Mihai Voropchievici în horoscopul runelor.

Scorpion

Este o săptămână în care te pregătești de o călătorie. Ar fi mai bine deja să ai bagajele făcute, să nu te ia pe nepregătite.

Săgetător

„Mobilizați toate forțele de care dispuneți”, este mesajul runelor pentru această zodie. Trebuie să treacă la acțiune.

Capricorn

Fertilitate și belșug pentru Capricornii tineri – li se îndeplinesc toate dorințele. Poți obține ce îți dorești de multă vreme.

Vărsător

O suită de schimbări majore pentru Vărsători. Sunt benefice pentru acești nativi – aveau mare nevoie de ele.

Pești

După o săptămână de echilibru, ar putea avea parte de o nouă poveste de dragoste.

„Sunt norocoșii norocoșilor”, a spus Mihai Voropchievici. Poate fi vorba de o dragoste nouă, pasională, chiar și față de un obiect.