Informații zi de zi

S-a nascut cel mai bogat bebelus al Romaniei. Cât a plătit Dragoș Săvulescu pentru a deveni tată cu ajutorul unei mame surogat

Dragoș Săvulescu (47 de ani), fostul acționar de la Dinamo, și partenera sa, modelul Angela Martini (35 de ani), au devenit părinții unui băiețel datorită unei mame surogat.

Anunțul a fost făcut de Angela Martini pe rețelele sociale, iar prețul pe care omul de afaceri, condamnat pentru un prejudiciu de 112 de milioane de euro, l-a plătit pentru întreaga procedură de a deveni tatăl micuțului Kyree Martini Săvulescu este unul enorm.

Se pare că Dragoș Săvulescu a scos din buzunar între 100.000 și 125.000 de dolari, potrivit Spynews. În această sumă au intrat toate facilitățile, inclusiv consultația juridică și pachetul de compensare către mama surogat.

”Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.

Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!

Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire!

Bun venit în această lume, Kyree!”, a fost mesajul postat de Angela Martini pe contul ei de Instagram.