Informații zi de zi

SURPRIZĂ URIAȘĂ LA PRO TV! CE FAIMOASĂ CÂNTĂREAȚĂ AR URMA SĂ INTRE ÎN ECHIPA FAIMOȘILOR DE LA SURVIVOR ROMÂNIA 2022

Survivor România o să introducă noi concurenți, după ce câțiva nu au mai făcut față junglei, printre care Roxana Ciuhulescu și Liviu Mihalca.

Mulți concurenți au părăsit deja competiția în doar trei săptămâni de la începerea acesteia. Xonia, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu și Liviu Mihalca sunt cei care nu au mai făcut față provocărilor din Republica Dominicană.

Robert Niță, fost fotbalist de Liga 1 este și el accidentat și probabil va fi următorul eliminat. El nu mai poate intra pe traseu din cauza unei probleme medicale, dar momentan este ținut în concurs pentru că nu sunt încă pregătiți înlocuitorii.

În următoarea perioadă, la Survivor România va mai intra cel puțin o vedetă care să o înlocuiască pe Roxana Ciuhulescu, dar și cel puțin un Războinic care trebuie să-i ia locul lui Liviu Mihalca, descalificat după ce a spus că nu mai face față junglei.

Vedeta care ar putea intra în competiție în curând este Silvia Lăuneanu, fostă componentă a trupei De La Vegas. Aceasta are 46 de ani și a confirmat în urmă cu mai multe luni că a fost ofertată de PRO TV. Deci în mod cert se află pe lista vedetelor. Și cum în fiecare ediție sunt mulți concurenți care vin pe parcurs, probabil în curând va fi și ea în prim plan.