Informații zi de zi

Tavi Clonda, declarații neștiute despre cum s-a strecurat Gabriela Cristea în relația cu fosta iubită: ”S-a ofticat atunci”

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au avut de trecut câteva ”obstacole” până să formeze un cuplu. Cântărețul a vorbit despre începutul relației lor, dar și despre modul în care prezentatoarea TV a înlocuit-o pe iubita lui, de la acea vreme.

Tavi Clonda și soția sa au făcut cunoștință pe platorurile de filmare ale unei emisiuni TV. Pentru că se vedeau aproape zi de zi, relația profesională s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Gabriela era singură, proaspăt divorțată, însă Tavi avea o iubită de mai multă vreme, ceea ce a dus ca noua relație de amor dintre cei doi, sa fie oarecum complicată.

Dorind să-l impresioneze cu orice preț, Gabriela Cristea a găsit ocazia potrivită, respectiv ziua de naștere a lui Tavi. A făcut un tort-surpriză, sperând să-l savureze împreună. Amorezul nu s-a conformat, refuzând-o pe moment.

”Prima zi de naștere, de când ne-am cunoscut, a fost în 2013. Pe atunci ne tachinam, nu mă despărțisem de fosta. Nu știam că Gabriela mi-a făcut tort, m-a invitat să mă duc undeva,dar nu am trecut pe la ea… I-am zis că nu pot ajunge că plec la Brașov. Atunci ei i-a venit ideea de a mă aștepta la Mall Băneasa. Mi-a ieșit practic în întâmpinare, mi-a zis că e cu o prietenă, dacă vreau să vin să bem un ceai”, a povestit Tavi Clonda în exclusivitate pentru Impact.ro.

Tavi Clonda, declarații neștiute despre cum s-a strecurat Gabriela Cristea în relația cu fosta iubită

La acea vreme, Tavi Clonda avea o relație cu o altă femeie, iar acest fapt a fost greu de digerat de colega lui, care nu știa cum să-i mai intre în grații.

”Doar că eu nu am oprit, eu eram cu fosta în mașină, mă duceam la mama de ziua mea, plus că nu știam că mi-a făcut tort. Astfel că, ea l-a mâncat cu prietena cu care era în Mall, deși era la dietă. La ceva timp, mi-a zis că s-a ofticat atunci. Dar e bine că totul s-a terminat cu bine. Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”, a continuat artistul.
Tavi Clonda: ”După ce vin copiii nu se mai poate”

După cele întâmplate, Gabriela Cristea, ambițioasă din fire, nu s-a lăsat până nu a obținut ce a vrut. Au urmat clipe frumoase pentru amândoi, cceea ce se întâmplă și în prezent, acum ca soț și soție.

„Apoi toate aniversările au fost pe platou, unde nu primeam doar un tort, ci mult mai multe, apoi mergeam acasă, nu aveam copii… Nu-mi aduc aminte viața dinainte de copii, ce făceam cu atâta timp liber.

Vezi și: REGHE A AJUNS LA SPITAL DUPĂ SCANDALUL CU FOSTA! IMAGINI ÎN PREMIERĂ DIN MIEZ DE NOAPTE

Era relaxare totală, dădeam de mâncare la căței doar. Mă gândesc acum cât de mult timp liber au unii oamenii, să profite de el, că după ce vin copiii nu se mai poate”, a mai spus artistul.

sursa cancan.ro