Informații zi de zi

Andreea Mantea, ajutor prețios pentru Bianca de la Puterea Dragostei! Mesajul transmis de fosta prezentatoare a emisiunii: ”Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Bianca Comănici a fost cea mai iubită concurentă de la Puterea Dragostei, bruneta câștigând primele două sezoane!

Bianca a fost cea mai îndrăgită concurentă din casa Puterea Dragostei, dar și multe critici i-au fost adresate de-a lungul celor două sezoane ale competiției. Tânăra din Tecuci, care a câștigat atât sezonul 1, cât și sezonul 2 Puterea Dragostei a trecut prin momente dificile și s-a confruntat cu dorul de casă și de cei dragi. A fost singura concurentă care a stat atât de mult în Turcia, pe perioada filmărilor emisiunii. Fosta moderatoare a competiției, Andreea Mantea, a încercat să fie mereu aproape de toți concurenții.

Mantea, alături de Bianca
Andreea Mantea a fost mereu alături de Bianca Comănici, oferindu-i sfaturi ori de câte ori a trecut prin momente dificile. Ajutorul prețios pe care fosta prezentatoare i l-a dat Biancăi nu a fost uitat de câștiătoarea primelor două sezoane. Bianca și-a readus aminte recent, cum Andreea Mantea a adus-o cu picioarele pe pământ, amintindu-i că este o luptătoare.

Bianca Comănici a scos la iveală, pe contul ei de Instagram, câteva momente surprinse de-a lungul emisiunii, când Mantea i-a acordat cel mai de preț ajutor: sfaturile ei. Fosta concurentă și-a adus aminte de tot ce i-a spus Andreea Mantea și cel mai probabil nu va uita niciodată, că atunci când a fost singură printre străini, prezentatoarea a fost mereu lângă ei.

„Tu ai fost o luptătoare, tu ești aici încă de la început. Ai câștigat aproape de fiecare dată, ai fost favorita publicului. Ai trecut prin extrem de multe lucruri grele, ai îndurat cât poate nu a îndurat nimeni din această casă la un loc, cu toții la un loc, nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”, i-a transmis Mantea, fostei concurente.