Informații zi de zi

Dr. Monica Pop: „Ştiţi câţi oameni şi-au pierdut sănătatea aşa? Îmi pare rău de câte ori văd cum sunt înşelaţi pacienţii”

Medicul Monica Pop atrage atenţia asupra reclamelor înşelătoare care circulă din sfera oftalmologiei, în special celor care ne promit că scăpăm de ochelari sau ne îmbunătăţesc vederea.

Unele dintre produsele promovate în aceste reclame nu numai că nu ajută, dar ne pot face mai mult rău decât bine, spune prof. dr. Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală.

Dr. Monica Pop: „Ştiţi câţi oameni şi-au pierdut sănătatea aşa? Îmi pare rău de câte ori văd cum sunt înşelaţi pacienţii”

„Rog pe toţi cei care citiţi să distribuiţi şi să spuneţi cui puteţi să nu se ia nimeni după reclame în sfera OFTALMOLOGIEI referitoare la vreo îmbunătăţire a vederii cu fel de fel de manevre, exerciţii, picături miraculoase (care pot face mult rău; de ex, picăturile care “albesc” ochii roşii dau creşteri ale tensiunii intraoculare sau chiar arteriale şi ochi uscat, deci atenţie mare), creme (!!!!) sau ochelari miraculoşi!

Cei care fac asemenea reclame nu spun şi cât RĂU pot face produsele lor, căci nu au niciun interes. Arată doar aşa-zise “avantaje”, frecvent absente sau, adesea, mult mai mici faţă de efectele negative!

Singurele sfaturi le puteţi primi EXCLUSIV de la medicii specialişti, care au tot interesul să le fie bine pacienţilor. Lucrul bun în orice domeniu medical nu are nevoie de reclamă!! În plus, procedurile cu adevărat folositoare sau revoluţionare se vor face întotdeauna (şi sau doar) în ţările dezvoltate, în America de Nord şi Europa de Vest.

Dacă există soluţii recent descoperite pentru boli grele, să fiţi siguri că ele vă vor fi transmise de medicul dumneavoastră şi veţi afla de ele repede.

Sunt şi unele care nu fac rău, dar nici bine, sunt doar pentru naivii care plătesc bani munciţi din greu, pentru nimic! Fel de fel de soluţii-miracol anti-ochelari, de exemplu, nu au vreun efect. Altfel nu ar mai purta nimeni ochelari în lume, nu? Atâta timp cât vedeţi MEDICI OFTALMOLOGI cu ochelari, înseamnă că este cea mai bună cale de urmat!

Ar trebui ca reclamele medicale de orice tip să fie susţinute doar sub egida Ministerului Sănătăţii, pentru a se curma odată vânzările de himere! Îmi pare rău de câte ori văd cum sunt înşelaţi oamenii! Ştiţi câţi oameni şi-au pierdut sănătatea aşa?!!! ATENŢIE MARE !!!!! Sfaturi şi recomandări NUMAI de la MEDICI!”, este mesajul transmis de renumitul medic oftalmolog Monica Pop.