Informații zi de zi

Au crezut că nu văd bine! Andreea Esca a pus tot internetul pe jar din cauza unei poze! ”Acela este soțul tău??”

După ce s-a vindecat de coronavirus Andreea Esca și-a reluat activitățile. Prezentatoarea TV s-a întors pe micul ecran, iar în urmă cu câteva zile a plecat într-o scurtă vacanță. Deși starea de sănătate a vedetei este mult mai bună, virusul a reușit să lase semne vizibile asupra acesteia.

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Esca anunța că a fost testată pozitiv cu COVID-19. Prezentatoarea Știrilor ProTV a povestit, cu lacrimi în ochi, despre momentele dificile prin care a trecut. Vedeta a fost internată în spital, unde a primit tratament și a fost ținută sub atenta supraveghere a medicilor.

”Da, am fost bolnavă de COVID-19, atât eu cât și soțul meu și unul dintre copii și mulțumită lui Dumenzeu și medicii extraordinar suntem bine și avem un rezultat negativ toți trei.

Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepți să ți se întâmple ție și primul care s-a îmbolnăvit a fost soțul meu. Acea de două zile febră foarte mare pe care am asociat-o cu o problemă gastrică, ne-am gândit la o enterocolită, pentru că el de obicei la probleme cu stomacul făcea febră. Mi s-a părut ciudat că era a treia zi în care făcea febră mare aproape de 40 de grade”, au fost primele declarații făcute de Andreea Esca.

Cum arată Andreea Esca, după ce s-a vindecat de coronavirus
Andreea Esca a fost vizibil afectată de infectarea cu noul coronavirus. Vedeta pare că a slăbit câteva kilograme, dacă ne uităm la ultimele fotografii publicate pe rețelele de socializare.

Însă, deși vedeta a suferit câteva schimbări, nu și-a pierdut zâmbetul larg și pofta de viață. Vedeta a plecat câteva zile din agitația Capitalei și a ales un loc superb unde s-a relaxat și și-a reîncărcat bateriile, alături de familia sa.

Într-una din imaginile pe care prezentatoarea TV le-a publicat, se văd câteva persoane, dar și un bărbat despre care fanii vedetei cred că este soțul său.

””Acela este soțul tau?”, a întrebat o fană, dar până în acest moment vedeta nu a dar niciun răspuns concret.

Andreea Esca, acuzată pe internet, după interviul în care a explicat cum s-a infectat cu noul coronavirus
„Câți bani ai luat pentru minciuna asta? Tu fiind o persoană publica cunoscută chiar și în Europa ai făcut anunțul ăsta sub pretextul că fiind persoană publica ești și mai credibilă, dar atât tu, cât și televiziunea ați fost plătite pentru acest anunț mincinos. În spital ai putut sta la fel cum a stat și Marcel Pavel pentru 100.000 de euro”, este doar unul dintre comentariile de pe internet arată Fanatik.ro.

„Eu am schimbat instant programul când am văzut-o cum minte si debitează prostii. Chiar nu mă așteptam la ea. Dar nah, banii sunt buni. Fie că ești Esca, Pavel sau alte vedete”,„Bine că de 4 luni, ne îndemni să păstrăm distanța și să purtăm mască, însă tu ai făcut exact opusul. Virusul nu ține cont de NIMIC atunci când acționează”, sau „Cam repede s-a vindecat”, au mai scris internauții.