Informații zi de zi

Cum a ajuns Daniela Crudu în patul lui Gabi Bădălău. Când și-au început relația amoroasă și ce spun prietenii

Situția în fosta familie Pătrășcanu-Bădălău se complică. Gabi a avut o relație amoroasă și în trecut cu Daniela Crudu. Cât de serioasă este povestea de acum cu fosta asistentă păcătoasă?
Gabi Bădălău, relație de iubire incertă cu Cruduța. „Va scăpa de ea!”
Trecutul plin cu de toate a lui Gabi Bădălău abia acum iese la iveală. Acesta este în atenția tuturor din cauza scandalului în care este cu soția sa pe custodia și pensia alimentară care le revine celor doi copii pe care-i au împreună. Din păcate, acuzațiile Claudiei către fostul său partener sunt grave și sunt și confirmate de nimeni alta decât de amanta bărbatului. În timpul acesta, Cruduța și Bădălău și-au făcut bagajele și s-au dus în vananță, dar înainte de asta asistenta de televiziune s-a mutat în vila fostului soț al Claudiei Pătrășcanu din Bolintin Vale.

Fosta asistentă păcătoasă are un lucru în comun cu actualul partener – numărul impresionant de relații. Conform impact.ro, cei doi amorezi se iubesc de aproape două luni, dar apropiații afaceristului susțin că nu este nimic serios, cel puțin din partea lui. Oameni din anturajul acestuia au mărturisit pentru sursa citată că ei ar mai fi avut o idilă secretă în urmă cu mulți ani, dar lucrurile sunt mai serioase acum dat fiind faptul că ambii sunt mult mai maturi decât atunci.

Cruduța se iubește cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu
„Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție”
„Gabi le aduce pe toate să locuiască la el. Așa îi place lui, să le aibă pe toate la dispoziție. Asta nu înseamnă că gata, e îndrăgostit sau o ia de nevastă. Va scăpa de ea la fel cum a scăpat de toate celelalte”
Surse Impact.ro.

Fanii Cruduței sunt îngrijorați pentru brunetă. Aceasta a fost bătută și de Mihai Costea, dar și de iubitul croat care a reușit să o bage în spital în luna februarie a.c. La rândul său, Gabi Bădălău nu este cunoscut ca fiind tocmai un gentleman, știindu-se că a jignit, umilit și agresat unele doamne și domnișoare cu care s-a iubit.