Informații zi de zi

Bianca Drăgușanu a refuzat să se demachieze în direct, la TV: „Nu mă simt bine cu mine, ca să fac asta”. Vedeta a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală

Bianca Drăgușanu a apărut pentru prima oară la TV, după ce a suferit o intervenție de micșorare a buzelor. Chiar dacă a recunoscut că este extrem de mândră de modul în care arată, vedeta nu a acceptat provocarea de a se demachia în direct.

Bianca Drăgușanu: „Înainte aveam crenvurști, nu buze”
Bianca Drăgușanu a fost recent invitată în platoul „Teo Show”, acolo unde a vorbit despre ultima intervenție chirurgicală la care a apelat.Frumoasa blondină a dezvăluit că dorea de mult timp să își scoată acidul hialuronic din buze, fiindcă deja deveniseră inestetice, din cauza injectării excesive: „Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit.

Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică!”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în emisiunea amintită.

Bianca Drăgușanu a fost provocată să se demachieze în direct, dar a refuzat
Bursucu i-a dat o provocare de zile mari Biancai Drăgușanu, după ce vedeta a declarat că și-a scos acidul din buze, ca să pară mai naturale.

El i-a cerut blondinei să se demachieze în direct, însă aceasta a refuzat: „Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum, ca să fac asta.”

, a mai spus Bianca Drăgușanu, la „Teo Show”.