Informații zi de zi

Ce regulă respectă Lora și Ionuț Ghenu, în relația lor: „Când ajungem seara acasă…”

Lora și Ionuț Ghenu sunt de mai bine de cinci ani împreună, o relație cu bună și rele, care nu a primit prea multe șanse inițial. Iată că lucrurile merg foarte bine între ei, iar Lora dezvăluie că unul dintre secretele fericirii lor este acela că țin cont unul de părerile celuilalt.

Lora a dezvăluit câteva detalii din culisele poveștii ei de dragoste cu Ionuț Ghenu. Cântăreața susține că relația lor funcționează foarte bine pentru că au învățat să se asculte unul pe celălalt și să se sfătuiască reciproc în orice aspect al vieții.

„Eu şi Ionuţ ne sfătuim foarte mult nu doar în privinţa proiectelor comune, ci şi a celor care mă vizează doar pe mine. Aşa mi se pare normal, să te sfătuieşti cu omul de lângă tine şi să îi arăţi că părerea lui contează pentru tine.

În momentul în care ajungem seara acasă, să nu mai abordăm subiecte legate de muncă, cu toate că nu este uşor, dar încercăm pe cât posibil să nu o facem. Să comunicăm foarte direct şi să ne spunem exact părerile şi ceea ce simţim: aşa putem să luăm cele mai bune decizii în privinţa proiectelor„, a declarat Lora pentru okmagazine.ro.

Ce regulă respectă Lora și Ionuț Ghenu, în relația lor
Lora susține că sfaturile lui Ghenu sunt foarte importante pentru ea și chiar dacă el este cel mai dur critic al ei, inclusiv când vine vorba despre ținutele de scenă.

„Ne sfătuim şi în privinţa hainelor. De multe ori se întâmplă să devină un subiect sensibil pentru că atunci când mie îmi place o anumită ţinută, el este foarte critic.

Asta poate fi cu două tăişuri pentru că nu este doar un om cu care lucrez şi care are o părere negativă, este şi iubitul meu şi doare de două ori mai tare când ceva din ce am ales eu nu este pe gustul lui. Există contradicţii la capitolul ăsta, dar am evoluat împreună„, a mai spus Lora.

Ce planuri are Lora pentru 2022
Anul trecut, Lora a reușit să renunțe la fumat, iar pentru anul ăsta și-a propus să rezolve și problema cu somnul.

„Dacă în 2021 am renunţat la prostul obicei de a fuma, în 2022 vreau să renunţ la a mai merge la somn la 4 sau 5 dimineaţa. Mi-aş dori ca anul ăsta să dorm noaptea, hai nu toate nopţile, dar măcar jumătate să le dorm.

Nu ştiu dacă este un obicei sau ăsta este ritmul meu, dar e foarte ciudat: noaptea, când se stinge oraşul, pot să gândesc mai limpede„, a mai declarat Lora pentru revista OK.

Lora împlinește 40 de ani anul ăsta
Lora împlinește 40 de ani la vară și dacă pe multe femei schimbarea prefixului vine la pachet cu stres și anxietăți, cântăreața este fericită cu vârsta pe care o are.

„N-aş putea vreodată să mă tem de trecerea timpului. E ca şi cum te-ai teme de viaţă. E normal ca viaţa să se întâmple, iar viaţa este pe timp. Nu vreau să opresc timpul într-un punct, asta ar însemna că n-aş iubi evoluţia. Dacă timpul n-ar trece, n-am mai şti să apreciem foarte multe lucruri.

Timpul mă motivează! De când aveam 18-19 ani, abia aşteptam să am 40 de ani, să ajung să fiu una dintre femeile care aveau vârsta asta şi pe care îmi amintesc că le admiram, le vedeam frumoase, emanau feminitate şi aveau zâmbetul ăla care transmitea că ele ştiu ceva ce tu nu ştii, acel mister.

Întotdeauna mi-au plăcut femeile „coapte’ şi mă bucur că măcar ca cifră o să ajung şi eu acolo, că de „copt’ cu adevărat nu ştiu exact când se va întâmpla, probabil că o să mai treacă timp, mai am de învăţat foarte multe„, a mai declarat Lora.