Informații zi de zi

Cine este femeia căreia Carmen Iohannis îi transferă în mod regulat sume de bani?

Carmen Iohannis este o prezență discretă și se știu foarte puține informații despre ea. Acum s-a aflat că Prima Doamnă a României îi transferă în mod regulat bani unei femei.

Cu toate că soțul ei este Președintele României, Carmen Iohannis a preferat întotdeauna să păstreze discreția, aceasta fiind văzută doar la evenimentele importante și vizitele oficiale, acolo unde a participat în calitate de Primă Doamnă a României.

Femeia căreia Carmen Iohannis îi transferă în mod regulat sume de bani
De fiecare dată când apare în public, Carmen Iohannis este în centrul atenției, toate privirile fiind ațintite asupra ei. De la ținutele pe care le îmbracă și până la gesturile pe care le face, fiecare detaliu contează, motiv pentru care s-a întâmplat de multe ori ca Prima Doamnă a României să fie pusă la zid pentru alegerile făcute.

Când vine vorba despre vestimentație, Carmen Iohannis apelează de fiecare dată cu încredere la Eli Lăslean. Creatoarea de modă este cea care gândește fiecare ținută pe care o poartă Prima Doamnă, ea fiind femeia căreia Carmen Iohannis îi transferă în mod regulat sume de bani, evident, pentru ținutele pe care le îmbracă.

Eli Lăslean creatoare de modă
Eli Lăslean, femeia care se ocupă de ținutele pe care le poartă Carmen Iohannis
Citeste si: Se vor duce bătălii pe viață și pe moarte! Se întâmplă în România, în curând: Își trăiesc, cu disperare, ultimele lor zile – capital.ro

Având în vedere că are o siluetă de invidiat și o talie minusculă, soția lui Klaus Iohannis poate purta ținute îndrăznețe. Stilul vestimentar al Primei Doamne a României a stârnit controverse în repetate rânduri, existând persoane care au afirmat că alegerile făcute au fost complet neinspirate în anumite situații.

Carmen Iohannis și Eli Lăslean se sfătuiesc de fiecare dată când trebuie să aleagă ținuta pentru un eveniment important. Creatoarea de modă a dezvăluit că Prima Doamnă a României preferă culorile pastelate și că, de cele mai multe ori, își dorește ținute care să exprime delicatețe și eleganță în același timp.

Klaus Iohannis, Carmen Iohannis și Papa Francisc
Klaus Iohannis și Carmen Iohannis în momentul sosirii Papei Francisc în România
Citeste si: Prima doamna a luat ochii tuturor cu tinuta purtata la investirea sotului! Rochiile lui Carmen Iohannis sunt in vizorul creatorilor de moda

Cu toate că a fost criticată pentru stilul ei vestimentar, de multe ori fiind pusă la zid pentru că nu a respectat protocolul sau anumite coduri vestimentare impuse în cadrul evenimentelor, Carmen Iohannis nu a renunțat la colaborarea cu Eli Lăslean, aceasta fiind cea care se ocupă de garderoba Primei Doamne.