Informații zi de zi

Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu, revedere emoționantă! Cele două au celebrat 17 ani de la ultima apariție împreună

Cleopatra, fiica lui Pavel Stratan, și Mihaela Tatu au avut o revedere emoționantă pe care au împărtășit-o cu fanii pe rețelele de socializare. Deși are doar 19 ani, interpreta de muzică din Republica Moldova s-a căsătorit în această vară cu iubitul ei Edward Sanda. Cei doi erau într-o relație de doi ani și se iubesc foarte mult.

Cleopatra este fiica celebrului Pavel Stratan, un artist care a devenit cunoscut în România la începutul anilor 2000. Celebritatea acestuia s-a transmis și asupra Cleopatrei Stratan, care și-a începuit cariera de la o vârstă fragedă. Tânăra care s-a născut pe 6 octombrie 2002, la Chișinău, a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 3 ani. Mai mult, un an mai târziu, ea avea să dea lovitura cu hit-ul „Ghiță”. Astfel, albumul ei de debut – „La vârsta de 3 ani” – a primit Discul de Platină și Discul de Diamant. După celebrul videoclip, fiica lui Pavel Stratan a cucerit întreaga Românie și nu numai, motiv pentru care apărea tot mai des pe micile ecrane.

Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu, revedere emoționantă
În urmă cu 17 ani, Cleopatra Stratan venea alături de tatăl ei în platoul emisiunii prezentate de Mihaela Tatu. În vârstă de doar 2 ani pe atunci, fetița ingenuă a impresionat pe toată lumea după ce a început să numere până la 10 în română, dar și în engleză. Dar anii au trecut, iar Cleopatra este o tânără superbă care s-a și căsătorit în urmă cu câteva luni. Și totuși, ea nu a uitat-o pe prezentatoarea TV în emisiunea căreia a apărut pentru prima dată.

Fanii au fost plăcut surprinși să vadă că artista Cleopatra Stratan și Mihaela Tatu s-au revăzut după 17 ani de zile și au recreat momentul în care s-au văzut pentru prima dată. Fotografia a strâns în câteva ore mii de like-uri și sute de comentarii.

„Ce revedere frumoasă am avut cu @mihaela_tatu1 după 17 ani! ❤️❤️❤️”, a scris Cleopatra Stratan în descriere.
„Tu ai crescut, dar Mihaela este neschimbată și foarte frumoasă!”, „Ce frumos! Felicitări fată frumoasă pentru evoluția ta!”, „Două doamne superbe”, „La fel de frumoase”, sunt câteva dintre reacțiile internauților.

Cum au fost surprinse recent Cleopatra Stratan și mama ei
În vara acestui an, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit soț și soție. Atunci, pe pagina ei de Instagram, celebra cântăreață a distribuit un moment emoționant din timpul ceremoniei: momentul în care s-a îmbrățișat strâns cu mama ei. Soția lui Pavel Stratan nu este adepta aparițiilor tv sau online, motiv pentru care fanii s-au bucurat să le vadă pe cele două în această ipostază.

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu și pentru mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami!❤️”, a scris Cleopatra Stratan.