Informații zi de zi

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, îndurerați, în lacrimi! Sunt în doliu!

Îndrăgitul cuplu Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt, din păcate, în doliu. Cei doi au fost sunați de un vecin care le-a dat vestea proastă, iar ulterior artistul a împărtoșit-o cu urmăritorii lui de pe Instagram.

Iubitori înfocați de animale, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt mereu fericiți când sunt înconjurați de suflețele îmblănite.

Chiar în seara trecută, cei doi iubiți au primit telefonic vestea că Simba, unul dintre motanii lor, a fost atacat, iar în urma rănilor a murit.

În vârstă de 23 de ani, frumoasa Cristina Ciobănașu a postat și ea pe Instagram Stories o fotografie cu motănașul, alături de un mesaj simplu: “El a fost Simba…”.

Vlad Gherman, mesaj emoționant, în lacrimi
Vlad Gherman, în vârstă de 27 de ani, a publicat pe InstaStories două poze cu Simba șu la scurt timp a postat și un videoclip, în care, în lacrimi, a povestit: “E foarte greu să fac Story-ul ăsta. Ideea e că, în seara asta, ne-a sunat un vecin să ne spună că l-a găsit pe Simba mort, după ce doi câini l-au prins și l-au mușcat”.

Vlad Gherman a continuat postările despre micuțul suflet care s-a stins, însă se afla în compania unei alte pisicuțe a familiei.

“Nebuna asta (n.r.: pisica pe nume Prințesa) parca a simțit că sunt trist… Da, iubita mea… Hey… A fost un an foarte ciudat și e în continuare. Da, Prințesa, și eu abia aștept să șterg din calendar anul ăsta. Exact. Important e că trebuie să fim optimiști, trebuie să ne gândim la ai noștri, să avem grijă și să prețuim fiecare moment alături de cei dragi”.

Sursa:Wowbiz.ro