Informații zi de zi

Cristina lui Guță va lua foc când va afla asta! Ce a făcut manelistul cu Beyonce de România când s-au văzut față în față! Dezvăluirile care vor arunca lumea manelelor în aer

Nicolae Guță este, de ani buni deja, căsătorit cu blonda Cristina, femeia care i-a dăruit, acum un an, și un copil, un băiețel pe nume Edan… Cu toate acestea, pare-se, manelistul nu o poate uita nici pe Beyonce de România.

Mai exact, de fiecare dată când se ceartă cu Cristina, Nicolae Guță încearcă să o recucerească pe Beyonce de România, succesul lui fiind însă unul discutabil. Nu de altceva, dar, pare-se, de fiecare dată când încearcă vreo ”mișcare” decisivă, se lovește de gelozia propriei sale fiice, Anais.

”La începutul acestui an, Nicolae Guță s-a dus acasă la Beyonce de România. Știe că Mădălina este singură, că nu are niciun iubit și i-a cerut să se împace cu el. Ea l-a cam refuzat, motivul fiind, culmea, Anais…”, ne-a spus, în exclusivitate, o sursă fosrte bine informată.

Mai mult decât atât, ne-a explicat sursa citată, între Nicolae Guță și Beyonce de România s-a petrecut, totuși ceva. ”Au dormit împreună, în același pat…. După ce a adormit-o pe Anais, Beyonce de România a rămas, în acea noapte, cu Niclae Guță… NU știu ce s-a îmtâmplat, dacă doar au dormit s-au s-a petrecut și altceva, dar ceva, ceva, s-a întâmplat… Oricum, Cristina habar nu are ce s-a întâmplat la București, ea era la Petroșani”, ne-a mai spus sursa citată.

Contactată de WOWbiz.ro, Mădălina Dumitru, alias Beyonce de România, s-a abținut de la orice comentarii, confirmând însă că s-a văzut și a petrecut ceva timp în compania lui Nicolae Guță, la începutul anului. ”Da, a venit la mine, am stat de vorbă cu el… A văzut-o și pe Anais, chiar dacă, acum, între ei nu este o relație prea bună, Anais nu prea îl mai vrea în preajma ei”, ne-a spus, în exclusivitate, Beyonce de România.

Nicolae Guță își alintă soția cu apelativul ”Vrăjitoarea”
”Nu o dată l-am auzit, pe când eram la Petroșani, lângă el, întrebând unde este vrăjitoarea. Când nu e ea de față, Nicolae Guță este relaxat, vorbește și glumește cu toți cei din familie. Când e ea însă lângă Guță, el nu mișcă în front, îi este frică să nu o supere cu ceva, mai ales că este însărcinată. A pus, oricum, stăpânire pe el cum nu a mai făcut-o nicio altă femeie”, ne-a spus, în exclusivitate, un apropiat de-al familiei lui Nicolae Guță.

Nicolae Guţă e la al 11-lea copil
Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

Nicolae Guta o vrea pe Beyonce de Romania desi e insurat cu Cristina
Nicolae Guta o vrea pe Beyonce de Romania desi e insurat cu Cristina
Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum un an însă a apărut și al 11-lea, băiețelul Edan Nicolae, cel cu Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, iar la un moment dat Nicolae Guță era de-a dreptul disperat din acest motiv.

Beyonce de Romania s-a judecat cu Nicolae Guță pentru pensia alimentară
Micuța Anais s-a născut în urmă cu aproape șase ani, dar de mai bine de trei ani ani este crescută doar de mama și de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea. În vara lui 2017, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Nicolae Guță, tatăl fetiței ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guță trebuie să îl plătească pentru fetița lor, Anais, iar procesul s-a terminat în 2018, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe lună pentru întreținerea și creșterea fetiței. Cu toate acestea, la începutul anului acesta, relațiile dintre Beyonce de România și Nicolae Guță s-au mai dezghețat, iar Anais a avut ocazia, pentru câteva ore, să stea alături de tatăl ei, la București.