Informații zi de zi

De ce a fost Vladimir Putin declarat mort de fosta soție. Ea susține că a fost înlocuit cu o sosie

Să fie oare Vladimir Putin mort? Fosta soție a președintelui rus a făcut un anunț șocant pe data de 15 martie 2015. Ludmila Aleksandrova susține că liderul a fost înlocuit cu o sosie, după ce a decedat. Care să fie, de fapt, adevărul?

Războiul ordonat de Vladimir Putin a șocat pe toată lumea, iar unii se întreabă dacă fosta soție a președintelui rus spune, de fapt, adevărul. Ludmila Aleksandrova susține că liderul a fost înlocuit cu o sosie, după ce a murit pe data de 15 martie 2015.

Ludmila Aleksandrova susține că Vladimir Putin a murit
Totul ar fi început într-o noapte, când Vladimir Putin ar fi stat de vorbă cu fiicele sale și nu s-ar mai fi întors acasă. Imediat după dispariția președintelui rus, Ludmila Aleksandrova a mărturisit că a fost amenințată și sfătuită să tacă cu privire la moartea liderului.
Fosta soție a președintelui din Rusia susține că asasinarea lui Vladimir Putin ar fi fost plănuită bine, iar multe sosii au fost pregătite pentru a-l înlocui. O bună perioadă de timp, liderul nu s-a afișat în public. Marii reprezentanți ar fi ascuns adevărul, povestind populației că președintele era grav bolnav.

Președintele rus ar fi fost înlocuit cu o sosie
Divorțul dintre Vladimir Putin și Ludmila Aleksandrova ar fi fost inventat pentru că femeia nu ar fi acceptat să trăiască alături de o sosie.

Marii politicieni ai lumii au observat încă din primul moment că „noul” Vladimir Putin era foarte diferit de cel știut de întreaga lume. Este bine știut faptul că mulți președinți de stat au avut sosii, folosite atunci când erau expuși unui pericol major.

Momentan, nu au fost dezvăluite informații concrete cu privire la moartea lui Vladimir Putin. Cu toate astea, oamenii au observat la președintele rus un comportament ciudat, gesturi și trăsături diferite.