Informații zi de zi

Gigi Becali a ieșit cu un rucsac doldora dintr-o bancă! Imagini unice: milionarul refuză să poarte mască și când merge să-și verifice conturile

Punem pariu că nu l-ați văzut niciodată pe Gigi Becali echipat sport, cu rucsacul în spate! Dar dacă vă spunem că a ieșit cu rucsacul plin dintr-o bancă?

Gigi Becali a fost surprins, zilele trecute, de paparazzi WOWbiz.ro ieșind cu un rucsac plin dintr-o bancă din Capitală. Știm, o să vă grăbiți să spuneți că era plin cu bani! Și nu e exclus să aveți dreptate! Și o să și explicăm de ce!

Gigi Becali nu e genul de afacerist care să apară în public echipat sport iar rucsacul nu intra printre accesoriile pe care milionarul le folosește în mod obișnuit. Ba din contră, nu există imagini care să-l arate pe Becali cu un rucsac sau cel puțin nu recent… În plus, pentru lucrurile mai ”grele” există un aghiotant, cum este în cazul de față Ionuț Luțu.

În imagini, fostul fotbalist iese din bancă în spatele lui Becali, având în mâini câteva hârtii, semn că acolo a avut loc o tranzacție. Nu știm cât de importante erau hârtiile cu pricina dacă au ajuns în mâinile lui Luțu, însă cert e că ce era în rucsac era mult mai important, pentru că Becali a preferat să-l ducă el.

Becali refuză să poarte masca: ”Nu sunt câine”
În imagini se vede cum Becali iese din bancă, iar Luțu fuge prin spatele lui, pentru a ajunge repede la volan. Pe drum, finanțatorul FCSB e acostat de un om al străzii care primește de la acesta o sumă cu bani. De remarcat nu e faptul că Becali e un tip generos, asta știe toată lumea, ci că a ieșit, liniștit, fără mască, din bancă. Spre deosebire de acesta, Luțu a părăsit instituția regulamentar, cu masca pe figură, după care și-a dat-o jos înainte să intre în mașină.

Becali a făcut public faptul că nu poartă mască pentru că el ”nu e câine cu botniță”. ”Dacă doctorii mei îmi spun că imunitatea scade când îmi pun mască, eu nu o pun, pentru că vreau imunitate. Nu poate nimeni să mă oblige. Ce mă interesează pe mine ce spun nemții? Și vreți să vă spun ceva? Nici nu-mi place! Sunt câine să-mi pun botniță? Nu vreau! Chiar dacă mă îmbolnăvesc. A, ca să nu îmbolnăvesc pe alții, da, stau departe de ei, că sunt obligat din punct de vedere civic. Dar nu-mi pun mască!”, a explicat Gigi Becali.