Informații zi de zi

Înainte să plece la școală, un puști a desenat o casă pe un perete. În loc să își iasă din minți, mama lui a făcut un lucru genial cu desenul fiului său, iar acum toată lumea râde în hohote când află la ce s-a gândit

Toată lumea care are copii știe cât de imprevizibili pot fi uneori și cum doar în câteva secunde pot face dezastru în casă.

Filmulețele în care copiii sunt surprinși în cele mai amuzante situații au cucerit internetul. Nu au nevoie decât de câteva secunde pentru a dărâma ceva, pentru a mânji pereții ori pentru a împrăștia pe jos o pungă întreagă de făină, pe care Dumnezeu știe cum au reușit să o ia de pe raftul cel mai înalt din bucătărie.

Recent, Eric și Kim Massicotte din Toronto, Canada, au distribuit pe pagina lor de socializare un exemplu de „parenting” extrem de amuzant.

În fiecare dimineață, familia are un obicei de a-i lăsa pe cei doi copii, pe Ryan de 6 ani și pe Peter de patru ani, să facă o activitate în liniște, precum câteva pagini citite dintr-o carte ori un desen înainte de a pleca la școală.

Însă, zilele trecute, familia a avut parte de o adevărată supriză, atunci când Ryan a decis să își ducă talentul la desen la un alt nivel. Acesta a desenat o căsuță chiar pe peretele unei încăperi din casă.

Iar dacă unii părinți și-ar fi ieșit complet din minți, Eric și Kim au decis să facă altceva. Kim a fost la început furioasă de gestul copilului său, însă după ce l-a dus la școală, a decis să facă ceva creativ și și-a folosit simțul umorului.

Când a venit de la muncă, după ce i-a luat și pe copii de la școală, Eric a descoperit că soția sa a pus o ramă în jurul desenului, alături de o descriere similară celor care se găsesc într-un muzeu de artă.