Informații zi de zi

Iulia Albu, declaraţie şocantă despre apariţiile îndrăzneţe ale Loredanei Groza: „Este o femeie care desface picioarele. Numai o femeie împlinită poate avea asemenea ieşiri”

Iulia Albu a comentat, în stilu-i propriu, apariţiile şocante ale Loredanei Groza din ultima vreme. Creatoarea de modă este de părere că ceea ce face Loredana prin apariţiile ei uneori controversate este să dea încredere femeilor trecute de 50 de ani.

Iulia Albu despre Loredana Groza. În cadrul emisiunii Poliția Modei, Iulia Albu a avut-o invitată pe Giulia Nahmany, împreună cu care a comentat apariţiile Loredanei Groza.

Iulia Albu despre Loredana Groza: „Ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani”

În cadrul rubricii ”Șocul României!”, creatoarea de modă a vorbit despre faptul că apariţiile îndrăzneţe ale artistei, deşi indignează şi şochează pe mulţi, au un scop nobil: acela de a le da încredere femeilor trecute de 50 de ani că pot arăta bine şi pot fi sexy la orice vârstă.

”Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.

la rândul ei, Giulia Nahmany a mărturisit că o apreciază foarte mult pe Loredana Groza pentru aparițiile sale în mediul online, dar și pentru ținutele ei speciale care îi pun în valoare corpul bine lucrat.

Loredana Groza susţine că nu are opreaţii estetice
Loredana a fost aspru criticată, în repetate rânduri, pentru că ar fi exagerat cu intervențiile estetice. Cântăreața susține, însă, că nu a apelat niciodată la bisturiu pentru a arăta mai tânără şi că aspectul ei tineresc se datorează exclusiv stilului de viaţă, care include o alimentaţie exemplară şi mult sport.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana, în urmă cu ceva timp.