Informații zi de zi

Michelle Obama mărturisește că fetele sale „s-au săturat” de ea și de Barack Obama în timpul carantinei

Michelle Obama a dezvăluit că perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus a fost o adevărată provocare pentru familia sa.

Dacă te gândeai că numai familiile obișnuite au fost afectate de pandemia de coronavirus și de carantină, Michelle Obama ne dovedește că nici pentru familia sa lucrurile nu au fost mai roz.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent lui Conan O’Brien, soția lui Barack Obama a povestit cum familia lor s-a confruntat cu mai multe etape ale carantinei. Dacă la început, „toți eram extrem de încântați că vom fi împreună”, spre sfârșit, situația s-a schimbat.

„Toți eram organizați și petreceam o parte din timp separați pentru a ne face treburile. Fetele încă mergeau la școală în primăvară, noi munceam, apoi făceam puțin sport, iar seara ne strângeam împreună. Și aveam alte activități – beam cocktail-uri, rezolvam puzzle-uri și ne jucam. Barack le-a învățat pe fete să se joace Spades. Aveam chiar unele activități bine organizate, precum o expoziție de artă. Ne luam ziua liberă și pictam, iar la sfârșit prezentam lucrările”. Însă asta se întâmpla la începutul carantinei, a afirmat Michelle.

Apoi, situația s-a schimbat și cele două fiice ale sale, Malia, în vârstă de 22 de ani, și Sasha, de 19 ani, „au început să se sature de noi. Ceea ce a fost în regulă, fiindcă și noi ne cam săturasem de ele”, a afirmat aceasta râzând.

„Apoi a venit vara și am putut să petrecem mai mult timp în aer liber. Așa că ne-am mutat la podgorie, unde încă ne aflăm și unde e mult mai mult spațiu pentru a ne plimba„.

Malia și Sasha au reînceput școala, însă toate cursurile pe care le urmează sunt online. Ceea ce a făcut-o pe Michelle să afirme că, acum, în mod oficial, cele două tinere „nu mai sunt fericite că stau cu noi”.

În ceea ce privește căsnicia sa, se pare că relația cu Barack nu a fost afectată de carantină. Însă, asta s-a datorat timpului limitat pe care l-au petrecut împreună, Barack fiind extrem de ocupat cu redactarea noii sale cărți. „M-a enervat fiindcă nu l-am văzut suficient”, a glumit Michelle.