Informații zi de zi

Mihai Voropchievici a analizat scrisul de mână al polițistului care a lovit-o mortal pe Raisa: „Are instabilitate, impulsivitate și mult teribilism”

Numerologul Mihai Voropchievici a analizat scrisul de mână al polițistului care a lovit-o mortal cu mașina de poliție pe Raisa, după ce agentul le-a trimis părinților copilei o scrisoare în care își cere iertare.

„Caligrafia indică următoarele tipologii: caracterul curajos, întreprinzător, tentație de dur și agresiv și ranchiunos. Dar, impetuos, nerăbdător, câteodată violent, sincer și autoritar. Foarte muncitor, cu spirit de decizie și reușită rapidă.

Reușita asta rapidă ați văzut-o și v-ați întrebat cum de a avut acces așa de repede în Poliție. Sensibilitate la nivelul capului, posibile răni, operații. Fire independentă, individualistă, care nu acceptă imixtiuni ale altor persoane în deciziile lui”, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Potrivit numerologului, polițistul ar avea mult teribilism.

„Orgolios și împrăștiat, acționează pe impuls, dar foarte bun în comunicare. Citind inițial scrisoarea am avut senzația că parcă cineva i-a dictat textul acesta, dar din ce am găsit aici este o persoană foarte bună în comunicare. Ideile îi vin pe parcursul scrierii acestei scrisori – este foarte bun și în scris și în vorbit. Dar, are instabilitate, impulsivitate și mult teribilism. Undeva buclele unor litere îți arată că este o fire discriminatoare, dar este foarte inteligent, dar și introvertit. Este analitic Are o mare doză de egoism, adică ajută, dar nu se implică emoțional, adică undeva are nuanțe de actor”, a mai spus Mihai Voropchievici.

„Aș da orice să pot să întorc timpul, orice!”
Agentul Constantin Popescu a trimis familiei Raiso o scrisoare în care spune că regretă accientul pe care l-a provocat.

„Îndurerată familie,

Nici nu știu cum să încep, durerea pe care v-am pricinuit-o îmi este de neimaginat și știu că orice aș spune în aceste momente în fața dumneavostră nu mai are importanță, dar totuși vreau să îmi cer iertare, știu că nu o voi primi, dar …

Îmi exprim regretul profund față de familia dumneavoastră, nevoită să treacă prin acest tragic eveniment. Nu mai pot să fac nimic aș da orice să pot să întorc timpul, orice!

Pot doar în aceste momente să mă rog la Dumnezeu să aibă grijă de suflețelul fetiței dumneavoastră și sunt convins că o va face și mă rog, în același timp, să vă dea Dumnezeu putere în aceste momente grele pe care eu vi le-am cauzat”, a scris polițistul Constantin Popescu.