Informații zi de zi

RĂZBOI ÎNTRE SORINA ȘI NARCISA GUȚĂ! FOSTELE SOȚII ALE MANELISTULUI S-AU AMENINȚAT LIVE PE FACEBOOK: ”EU AM FOST SULTANA!”

Sorina și Narcisa Guță au intrat împreună live pe Tik Tok. Fostele soții ale manelistului și-au aruncat vorbe grele, iar fanii au rămas mască.

Nicolae Guță are 12 copii cu 6 femei diferite. În anul 2019, el a devenit din nou tată de băiețel. Cea mai mare iubire a manelistului, însă, se pare că a fost Sorina Șerban, o cântăreață din Timișoara, cu care a fost din 1999 până în 2005.

Ulterior, după ce s-au despărțit, Nicolae Guță s-a cuplat cu Narcisa. Sorina și Narcisa, fostele soții ale lui Nicolae Guță, au făcut recent împreună un live pe Tik Tok. Iar subiectul principal a fost, bineînțeles, Nicolae Guță. Sorina a recunoscut că l-a visat seara trecută pe Nicolae Guță și a provocat-o pe Narcisa să recunoască la rândul ei că este în continuare îndrăgostită de manelist.

”Narcisa: Odată ce l-ai visat, ai stat cu gândul la el. Sorino, nu e normal? Recunoaște!

Sorin: Nu pot să zic că nu, dar a venit în vis, ce să îi fac?

Narcisa: N-are el voie să facă așa ceva, e cu tramvai numărul 100.

Sorina: Să nu te aud vreodată că l-ai înjurat, că te-am nenorocit. Guță e jupânu! E regele, gata! Și eu sunt regina, nu pot să zic că nu.

Narcisa: Eu am fost sultana la trompetele lui. Eu le-am dat directiva. Nu mă interesează.

Sorina: Eu am fost șefa lui! Să vorbești tu, de nu i-am pus oala cu tocăniță în cap. Așa îi place, să îl bați. Mă trântea, dar mă și iubea după ce îl loveam.

Narcisa: Între noi n-au fost bătăi, între noi n-a fost așa. Hai să încheiem subiectul, ca să nu creăm probleme, că omul e însurat. Eu am cu el un băiat, în rest nimic.

Sorina: Eu te respect, ești o șmecheră, o talentată, dar pe Guță n-ai cu ce să îl jignești. El se căsătorește la fiecare al doilea, al treilea an.

Narcisa: S-a căsătorit nebunul. Eu n-am treabă cu el. Îl respect, am un băiat cu el, în rest eu nu mai am treabă. Poate să fie și cu 100.

Sorina: Știu, dar jură-te că nu mai ai nimic pentru el.

Narcisa: Nu mai simt nici iubire, nici dragoste. Ai înnebunit?

Sorina: Dacă nu mai simți nimic, înseamnă că ești nesimțită. Nu mai ai simț. Iubire mai ai tu pentru el ceva.

Narcisa: Tu ai pentru el. Nu ai zis că îl iubești și că l-ai visat?

Sorina: Să moară băiatul meu, când te prind… eu glumesc aici pe Tik Tok cu tine, dar când te prind fac din tine tocană. Îți dau eu ție. Îți dau atâtea puncte pâne te ia salvarea din mâna mea.

Narcisa: A dat-o în gelozii Sorina acum.

Sorina: Tu mă minți pe mine că nu mai ai nimic pentru Guță. Lasă că în curând rămâne și aia (n. red. soția actuală a lui Nicolae Guță) roată de rezerve.

Narcisa: A făcut căsătoria la acte. Pe bune! O cheamă Guță.

Sorina: Stai cuminte că Guță e al meu. Dacă te prind, te rup în două! Glumim noi pe Tik Tok, dar să vezi când te prind… Acum doi ani a fost Guță la mine cu aia a lui și mi-a zis așa: „Sorino, să îmi dai și mie o șapă” și l-am pupat direct în botișor. Eu recunosc, ce am visat aseară doar eu știu”, a fost dialogul între cei doi.

Narcisa Guță are probleme financiare
De la lux și opulență, la… sărăcie! Vremurile în care Narcisa Guță epata cu hainele de firmă, bijuteriile de mii de euro și ieșirile la restaurantele de fițe din Capitală au cam apus! Acum, fosta nevastă a lui Nicolae Guță se confruntă cu mari probleme financiare.

De multe ori, bruneta s-a plâns în emisiuni televizate că manelistul nu o mai ajută cu bani și că nu se interesează de băiatul pe care îl au împreună, Alberto. Narcisa l-a acționat și în instanță, la un moment dat, pe Nicolae Guță, pentru pensie alimentară, însă după un timp și-a retras plângerea. Cei doi ar fi ajuns, într-un final, la un acord.