Informații zi de zi

Tu îți poți da seama care dintre ele este fiica și care este mama? Femeia zici că a descoperit elixirul tinereții, deși are 7 copii. Cum de arată atât de bine:

Unele persoane par că nu îmbătrânesc niciodată și că au găsit cumva elixirul tinereții. O femeie din Marea Britanie a devenit cunoscută în toată lumea când a dezvăluit ce vârstă are.

Jessica Enslow a devenit mamă pentru prima dată, iar acum se poate lăuda cu faptul că are șapte copii frumoși și sănătoși. Însă nu doar acest lucru văd oamenii când iese în oraș cu copiii săi. Lumea crede de multe ori că este soră cu fiica sa cea mare, care are 22 de ani, atât de bine arată.

În ciuda faptului că are șapte copii, femeia se paote lăuda cu un corp perfect. Într-un interviu acordat publicației britanice DailyMail, ea a mărturisit că obișnuia să aibă un stil de viață destul de nesănătos. Însă, din ianuarie 2017, Jessica s-a concentrat pe dietă și sport, așa că rezultatele nu au întârziat să apară.

Jessica a început să meargă de trei ori pe săptămână la sala de fitness, atunci când copiii sunt la școală.

„Cred că oricine poate face asta, dacă își dorește cu adevărat”, a scris ea într-o postare pe Instagram.

Când vine vorba de dietă, Jessica spune că mănâncă “intuitiv”. Mai exact, mănâncă porții mici, mai des, și se axează pe alimente sănătoase.