Informații zi de zi

Alertă de ultimă oră! O tânără s-a aruncat în fața metroului. A rămas blocată între vagoane

Este alertă la metrou după ce o tânără s-a aruncat în fața metroului, la stația Lujerului. Circulația metrourilor a fost îngreunată. Echipele de salvare încearcă să o scoată de sub tren.

O tânără s-a aruncat în fața metroului. Traficul a fost îngreunat
Miercuri dimineața, traficul de la metrou a fost perturbat de o tânără care s-a aruncat în fața metroului, la stația Lujerului. Potrivit diferitelor informații din presă, tânăra se află prinsă între vagoanele metroului, echipele de salvare încercând să o scoată. Există posibilitatea ca tânăra să fi alunecat de pe peron, între vagoane.

În acest context, Metrorex a trimis un comunicat de presă în care se precizează că accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situație. Este de menționat că tânăra este în viață.

„Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației. De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile: Preciziei – Lujerului, linia 2 Eroilor 1 – Preciziei, linia 2.

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul.

Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: ”În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se mai arată în comunicat.